2777
2789
عنوان

بچه داری و مخالفت

127 بازدید | 24 پست

سلام اینو بگم خب بچه خیلی دوست دارم شرایط مونم خوبه  ولی شوهرم قبول نمیکنه  خواهر شوهرم  معلوم نیست شوهرش کجاست بچه کوچیک داره  شوهرم مدام درحال پوشک و شیر خشک خریدن برای اونه  اره وقتی دیدم مدام اونو بغل داره همش خونه اونه برا بچش حسودیم میشه     ولی قبول نمیکنه من باردار شم میدونم مادر شوهرم و خواهر شوهرم تو گوشش میخونن که مواظب باش حامله نشه زوده برات اون 28سالشه  من سنم کمه ولی خب الان ذوقشو دارم 😭 به سرم زده کاندوم سوراخ کنم🤣🤣

اگه یه روز زن گرفتم شرط اولم بچه دار نشدنه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودیت میشه؟؟؟😑😑😑😑😑

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

هرچی ب موقعش چ هووولی  بچه عروسک بازی نیس سختیش بیشترازلذتشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حسودیت میشه؟؟؟😑😑😑😑😑

اره چون خودم هم شرایطشو دارم هم وضعمون خوبه 

چرا مدام دنبال بزرگ کردن بچه یکی دیگه باشه اینجوریه میاردتش خونه انگار این مامانشه شب میبرش پیش مامانش تا دیر وقتم میمونه

چند سالته

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

22ام ولی خودم بارها دیدم هی میگن مواظب باش حامله نشه

واااااا چرا باید تو خصوصی ترین مسئله ی شما دخالت کنن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

هرچی ب موقعش چ هووولی بچه عروسک بازی نیس سختیش بیشترازلذتشه

ربطی به هوول بودن ندارع الان دوست دارم بچه بیارم بزرگ تر ک شد دوباره به درس خوندنم ادامه بدم الان شرایطشو دارم