2777
2789
عنوان

خانمای گل میشه بیاین تو عقدم اذیتم دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 51 پست
به نظرم اوکی نشو بگو عروسی رو زودتر بگیرین وگرنه بازم عقد رو کش میده

نه آدم خوبیه اون از خداشه یه خونه خریدیم همون دستو پامونو بست شوهرم اعتقادش این بود تا خونه دار نشیم نریم سر زندگی الانم دوماه دیگه تحویله

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از اوکی بودن اینه که رابطه داشته باشی یا نه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بستگی به خودتون داره و طرف مقابل ما تو دوستی رابطه داشتیم و تو عقد رابطه کامل من مشکلی ندارم

نه منکه رابطه کامل ندارم منظورم اومدن خونمون رفت وآمدا 

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

نه آدم خوبیه اون از خداشه یه خونه خریدیم همون دستو پامونو بست شوهرم اعتقادش این بود تا خونه دار نشیم ...

خب ۳ سال که صبر کردین ۲ ماهم روش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چشم به هم زدنی دوماه میادایشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین با فرزندان سالم و زیادعزیزم چی ناراحتت کر ...

ممنونم عزیزم الهی خدا برات بسازه همین رفت وآمدافقط اذیتم میکنه

سه سال دیگه زیاد 😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

نظر منه شایدم اشتباه باشه

ولی من به مردی که ۳سال زن شرعیش باشم و ازم رابطه جنسی نخواد اعتماد نمیکنم 

مگه میشه ۳سال!

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.