2777
2789
عنوان

مادر متوهم دانش آموزم

372 بازدید | 21 پست

امروز اومده میگه خانم دیروز زده تو گوش پسرم 

در حالیکه ابدا همچین چیزی نبوده 

شااااید در خد اشاره به عنوان تذکر مثلا به بچه اش زدم گفتم صحبت نکن یا خط ببر 

بعد این بچه رفته بزرگنمایی کرده که خانم زده تو گوشم 

کاش این پدر مادرا یکم عاقل تر بودن واقعا، من ازش نمیگذرم امروز اومده مدرسه جلوی مدیر و معاون به من تهمت بی جا زده 

هر چی بچه ات گفت که نباید باورت بشه زن، بچه هارو نمیشناسی؟ من میام بزنم تو گوش بچه آخه؟؟ چیه تو مغزت؟ 

متاسفانه اینقد معلم پرخاشگر زیاد شده که روح و روان درستی ندارن برای معلمی و این باعث میشه همه رو یجور ببینن خیلی زیاد شده و همش از دانشگاه فرهنگیان بلند میشه با اون شاخص های بدرد نخورش برای پذیرش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی بچه های دیگه بوده؟ خوب میگفتی از اونها بپرسن

دقیقاً 

بچه های دیگه میتونن کمک کنن که این موضوع حقیقت داره یا نه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

جلوی بچه های دیگه بوده؟ خوب میگفتی از اونها بپرسن

اومده این زر رو تو دفتر وقتی من نبودم زده و رفته. ظهر قبلش اومد به خودم گفت گفتم من اصلا تو صورت بچه ای نمیزنم شاید به سر شونه ای چیزی اونم در حدی که اصلا دردی نداره و تو صورت اصلا. بعد عذر خواهی کرد رفت خونه. امروز متوجه سدم تومده تو دفتر به معاون گفته! 

کم تجربه ای لابد...خیلی باید مراعات کنی تا شر درست نکنن برات

کلا اگر یه مادر اینطوری باشه تو کلاس کار زاره...پارسال یه خانمی نماینده شده بود تو کلاس پسرم هر روز زنگ میزد معلمشون اینطوری کرده اونطوری کرده امسال کلی خدا خدا کردم تا از شرش نجات پیدا کردم و کلاس بچه هامون جدا شد خدا رو شکر

متاسفانه اینقد معلم پرخاشگر زیاد شده که روح و روان درستی ندارن برای معلمی و این باعث میشه همه رو یجو ...

قیافه بچه اش وقتی رفت خونه شاد و خندون. امروز صبح بچن اومده مدرسه سریع پریده بغل من. خب عقلتو کار بنداز اگه واقعا اونطوری میزدم تو گوش بچه ات بازم میومد بغل من؟! شنونده باید عاقل باشه هر حرفی رو از بچه باور نکنه 

قیافه بچه اش وقتی رفت خونه شاد و خندون. امروز صبح بچن اومده مدرسه سریع پریده بغل من. خب عقلتو کار بن ...

متاسفانه شما مقصر نیستین اون والدین هم مقصر نیستن 

ایراد از جای دیگه ایه ...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اومده این زر رو تو دفتر وقتی من نبودم زده و رفته. ظهر قبلش اومد به خودم گفت گفتم من اصلا تو صورت بچه ...

اه خاک تو سر این بچه های هوچی یک کلاغ چهل کلاغ 

اون بچه رو اصلا تحویل نگیر بزار بیفته به جهنم

کم تجربه ای لابد...خیلی باید مراعات کنی تا شر درست نکنن براتکلا اگر یه مادر اینطوری باشه تو کلاس کار ...

من واقعا امسال با این جمعیت کلاسم و شر بودن بچه ها از جونم انگار دارم مایه میذارم. هر روز صدام گرفته ست. هر بچه ای مریض میشه اپلین نفر من ازش مریضی رو میگیرم. تو سال تحصیلی نصفشو سرماخورده ام. آدم چقدر میتونه بی انصاف باشه این زحمتای معلم بچه اش رو نبینه و بره بهش تهمت بزنه

اه خاک تو سر این بچه های هوچی یک کلاغ چهل کلاغ اون بچه رو اصلا تحویل نگیر بزار بیفته به جهنم

بچه است اقا. تک فرزند هم هست. یه چیزی رفته گفته اقتصای بچگیش. تو که مثلا بزرگسالی چرا این حرف رو میزنی 

من واقعا امسال با این جمعیت کلاسم و شر بودن بچه ها از جونم انگار دارم مایه میذارم. هر روز صدام گرفته ...

کآر معلمی خیلی سخته و بعضی ها بیکار و بیمار و اهل سربه سر گذاشتن باید بی خیال باشید جیغ نکشین با ضربه به میز شرطی کنید که آروم بشن و جریمه یا کارت آفرین و ...که خودتون بلدید 

امیدوارم سلامت و موفق باشید

کآر معلمی خیلی سخته و بعضی ها بیکار و بیمار و اهل سربه سر گذاشتن باید بی خیال باشید جیغ نکشین با ضرب ...

من کم‌تجربه نیستم اما تو کلاس من با ۴۵ تا پسر این روش ها هیچکدوم جواب نمیده