2777
2789
عنوان

از عجایب خانواده ی شوهرم😒😒😒😒

114 بازدید | 4 پست

واقعا خاک عالم برسرم بخاطراینکه کوتاه اومدم

که تو یه خیابون زندگی کنیم و همسایه باشیم

ما خونمون نیمه ساز بود تقریبا میشه گفت

و چسپیده به خونه ی برادرشوهرم

من گفتم بالکن رو به جلو بنداز

نه پشت که بالکن ما و برادرشوهرم جفت هم باشه البته خدایی بخاطر این نبودم دوس داشتم بالکنم رو به حیاط باشه 

امروز شوهرم داشت بهش پیام میداد منم پیشش بودم یهو دیدم گفت بالکن رو بنداز عقب

بعد یه‌راه بنداز که دوتا بالکن بهم وصل بشن ما ازش استفاده کنیم😐😐😐😐😐😐😐😐 وا اصلا تاحالا نشنیده بودم چنین چیزی مگه میشه پل بزنی بالکنارو وصل کنی که تو بییای تو بالکن من استفاده کنی

بالکن خودش کوچیکه

و فهمیدم خیلیم حسودن از وقتی ماشین گرفتیم تغییر کردن 

دیروزم داشت به شوهرم میگفت خونرو کوچیک کن بالکنتو بزرگ کن😕 منم گفتم نه من دوس ندارم منو اصلا ادم حساب نکرد حرفمو نشنیده گرفت.باز جاریمم همینارو تکرار میکرد😒😒

شوهرم این کارو نمیکنه اینطوریه که میگه باشه ولی کاری من میگم رو میکنه ولی عصبی شدم

اینا میخوان دخالت کنن تو زندگیمون

از طرفیم دیکه نمیتونم خونمو ول کنم برم یجایه دیگه اونم خونه ای باب میل خودم همچیشو داریم میسازیم

میخوام بی اهمیتشون کنم خیلی احترامشون کردم پرو شدن

باورتون میشه سوار ماشین میشیم بااخم نگامون میکنن اینکار حقشون رو خوردیم😕خداروشکر ارث میراثیم نبود هرچی بوده تلاش شوهرم بود

💍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار دارن از صب عروس بره کلفتیشونو بکنه اشپزی تمیزکاری حتی بره لباساشونم اتو کنه و پسرشونم رفت سرکار هرررررچی دراورد پوله رو بیاره بده دست مادرش و اون مادرشونم اخرسر هزارتا بی احترامی ب عروس و خانواده عروس بکنه و عروس ناراحت نشه و چشم بگه ...همسره دوسداره همه اینکارارو میگه زنم خوشگل خوشتیپ و هیکل ورزشی هم داشته باشه این وسط

اشتباه کردی با بردارشوهرت همسایه شدی. حالام اشکال نداره مهم اینه همسرت حرف تورو گوش بده. هرچیم گفتن توجه نکن اصلا به همسرتم بگو بیشتر جلوشون هواتو داشته باشه یا بگه هرچی تو دوست داری میخوایم همونطوری درست کنیم که حساب کار دستشون بیاد هی نیان نظر ندن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳