2777
2789
عنوان

چطوری با دخترم رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست

وااای بچه اول ابتدایی داشتن خیلی سخته 

من پدرم دراومد 

دختر منم مثل دختر شما

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره اولین بارشه پنج سالشه

عزیزم سال به سال بچه ها فهمیده تر و قانون مند تر میشن

بچه ی شما کوچیکه بنظرم واسه مشق نوشتن 

دختر شما داره بچگیشو میکنه انقدر حساس نباش 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سال به سال بچه ها فهمیده تر و قانون مند تر میشن بچه ی شما کوچیکه بنظرم واسه مشق نوشتن دختر شما ...

تازه معلمش گفته از هفته،دیگه الفبا و اعداد نوشتنشونو شروع،میکنه و تازه زبان 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

والا همه بچه ها همینن از ۱۲ دارم اصرار مبکنم ۴تا یک نوشته بچمباز خوبه بچه ات میگی باهوشهبچم ک بنطرم ...

بچه منم همش باید مجبورش کنم بنویسه چه فایده وقتی علاقه ای نداره 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بابا 5 سالشه. دقیقا رفته این چیزها رو یاد بگیره و رفتارش کاملا طبیعی هست. تنها اتفاق بدی که می تونه بیفته اینه که شما یا معلمش عصبانی بشید و بچه حس کنه و زده بشه. اصلا سخت نگیر. تکالیفش رو فراموش کن. بشینید با هم نقاشی بکشید. کار دستی بسازید. توی خونه ساعاتی سعی کنید بازی تمرکزی با هم بکنید. 

ولی من حدس می زنم شما مشکل اضطراب داشته باشه. درست نمی گم؟ 

درسته

پی رفع اون باش. مشاور برو .یه بچه کاملا نرمال و سالم داری.

اما اگر مشکل خودت رو رفع نکنی حالت های عصبی یا خجالت زدگی شما رو می فهمه و زده می شه از همه چیز.

اصلا اسم تکلیف رو نیار. کنارش بشین با هم نقاشی بکشید و کاردستی درست کنید و پازل بسازید. فقط همبازیش باش.

چند سالشه دخترتون

الان چهارم 

اما اول ابتدایی و دوم ابتدایی سر تکلیف نوشتن همش دعوا داشتیم بارگریه مشق مینوششت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست