2777
2789
عنوان

تناسخ حقیقت داره یانه

85 بازدید | 14 پست

به نظر من خیلی مسخره و بی عدالتیه که آدما تاوان چیزیو بدن که اصلا یادشون هم نمیاد،آخه روح ما تو زندگی گذشته هراشتباهی هم کرده باشه به زندگی الان ما چه ربطی داره گناهو باید به آدم نشون بدن نظر شماها چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجود داشتن یا نداشتنشو نمیدونم ولی دوس دارم وجود داشته باشهایناییم که گفتی بش ربطی ندارن

ربط داره میگن تو زندگی گذشته هر اشتباهی کرده باشی تاوانشو تو زندگی بعدی میدی

بنظرم وجود داره ولی به اینی که گفتی ربطی نداره🙄

ربط داره تو زندگی گذشته هر اشتباهی کرده باشی تاوانشو الان میدی مثلا به فرض یه نفر تو زندگی گذشته یه زن بدکاره بوده تو زندگی بعدیش هیچوفت ازدواج نمیکنه و همیشه مجرد میمونه تا گناهش پاک بشه

چی شنیدی ازش

من شنیدم تمام عناصری که در طبیعت و حتی در فضا تاحالا کشف شده در ما هست یعنی در حال حاضر من هم آبم هم خاکم هم درختم هم همه موجودات دیگه هستم و در زمان های مختلف ممکنه توی هر کدوم از این موارد قرار بگیرم 

از طرفی ما توی دی ان ایمون دی ان ای تمام انسان هایی که تا حالا زندگی کردن رو داریم یعنی در حال حاضر من خودم هستم مادرم هستم پدرم هستم و مادربزرگم هستم تمام نسل های پیشینم هستم یعنی همه اونا دارن در من زندگی میکنن و اونا اصلا تموم نشدن و من هم روزی جزئی از بقیه خواهم شد تفکراتم احساساتم و نگرشم توی زندگی بقیه هم اثر میذاره و تا وقتی انسان هست من و شما و بقیه هم هستیم  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من شنیدم تمام عناصری که در طبیعت و حتی در فضا تاحالا کشف شده در ما هست یعنی در حال حاضر من هم آبم هم ...

خیلی دوس دارم درموردش بیشتر بشنوم

میشه درخواست بدم؟ کلی سوال دارم درموردش

خیلی دوس دارم درموردش بیشتر بشنوممیشه درخواست بدم؟ کلی سوال دارم درموردش

بله عزیزم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن