popcornpink مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 712 عنوان از الان برای کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 34 پست میشه رسید به میانگین درصد ۵۰ تو کنکور و معدل نهایی بالای ۱۹؟ 1404/07/21 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11937 من که برا 405 نمیتونم آماده شم چون ترمیم هم میخوام بکنم هدفم 406 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
تیارااااااا عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 581 ممنونمم ولی بااااید درس بخونیا واقعا کارت سخته روزی ۶/۷ ساعت حداقل بخون کم نیار اصلا این روزا خیلی زود میگذره
0دارلـیـن0 عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 2659 آها اوکی پس هر سه تا رو میبرم جلو چون آخه رو برنامش هم زده بود ۱۰ و ۱۱ اختیاریه یکیش رو انتخاب کنید ... معمولا تا دی یازدهم برمیدارن با دوازدهماز دی تا عید دوازدهم و دهم سه تا باهم پیش نمیرن که
nila012 عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 3895 آها اوکی پس هر سه تا رو میبرم جلو چون آخه رو برنامش هم زده بود ۱۰ و ۱۱ اختیاریه یکیش رو انتخاب کنید ... سر جلسه باید یکی رو انتخاب کنید و جواب بدید بین زوج کتاب یعنی دهم و یازدهم ولی دوازدهم پاسخ بهش اجباریه + اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟ _خب به عنم
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 4483 من که برا 405 نمیتونم آماده شم چون ترمیم هم میخوام بکنم هدفم 406 الان زوده بگی واسه سال بعد از همین حالا شروع کن میرسی
_آوان_ عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1120 من که برا 405 نمیتونم آماده شم چون ترمیم هم میخوام بکنم هدفم 406 عزیزم میرسی،منم ترمیم دارم مدرسم میرم
arezoo6969 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4091 اگ میخوای ۴۰۵ کنکور بدی باید هر سه پایه رو به علاوه معدل کار کنی اما اگ هدفت ساله بعدشه فقط پایه ۱۲ ... مگه ۴۰۶فقط دوازدهمه ؟!
zahrabh12 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 134 اگ میخوای ۴۰۵ کنکور بدی باید هر سه پایه رو به علاوه معدل کار کنی اما اگ هدفت ساله بعدشه فقط پایه ۱۲ ... یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم؟ چرا اگر هدفش امساله باید ۳ پایه رو بخونه ولی اگر سال بعد باید فقط دوازدهم بخونه؟منم پشت کنکورممیخواستم ۴۰۵ کنکور بدم و اگر نشد دوباره ۴۰۶ کنکور بدم
تیارااااااا عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 581 یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم؟ چرا اگر هدفش امساله باید ۳ پایه رو بخونه ولی اگر سال بعد باید فقط د ... اگ ۴۰۶. بخواد کنکور بده ۲ سال فرصت داره و زیاده فرصت اگ فقط رو دوازدهم تمرکز کنه و معدلشو بالا بگیره کافیه و قطعا با کیفیت بهتری در میاد
zahrabh12 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 134 من که برا 405 نمیتونم آماده شم چون ترمیم هم میخوام بکنم هدفم 406 شمام ۴۰۴ بودی؟یه سوال من شرایط پشت کنکور موندن رو نمیدونمالان شما امسال برای ۴۰۶ نهایی های دوازدهم رو کامل میدید و نهایی های یازدهم رو هم کامل؟(تاریخ معاصر، انسان محیط و...)؟سال بعد برای کنکور میخونید؟میشه بهم توضیح بدید باید چیکار کرد؟
zahrabh12 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 134 عزیزم میرسی،منم ترمیم دارم مدرسم میرم شما دوازدهمی امسال؟چه دروسی و پایه ای رو برای ۴۰۵ ترمیم میکنید؟من کلا صفرِ صفرم برای کنکور و از ۲۳ خرداد تا الان هیچی نخوندم(بعد میگم میخوام رشته خوب بیارم🤦🏻♀️)
zahrabh12 عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 134 اگ ۴۰۶. بخواد کنکور بده ۲ سال فرصت داره و زیاده فرصت اگ فقط رو دوازدهم تمرکز کنه و معدلشو بالا بگیر ... مگه میشه از نمره امسال برای سال بعد استفاده کرد؟نمره ها سیو میشع؟مثلا اگر من امسال دوازدهم رو هم برای نهایی و هم برای کنکور بخونمسال بعد یازدهم رو برای نهایی و دهم و یازدهم رو بخونم میشه؟برای ۴۰۶
_آوان_ عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1120 شما دوازدهمی امسال؟چه دروسی و پایه ای رو برای ۴۰۵ ترمیم میکنید؟من کلا صفرِ صفرم برای کنکور و از ۲۳ خ ... اره عزیزم ترمیم تک درس ندادیم همه ارو واس یازدهم باید ترمیم کنممنم تقریبا صفرم ولی خب همه میگن اگه بخونی میشه..حتی دبیرای کلاس آنلاین گفتن احتمال رتبه ۲درقمی هم هست