2777
2789

من که برا 405 نمیتونم آماده شم 

چون ترمیم هم می‌خوام بکنم هدفم 406

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها اوکی پس هر سه تا رو میبرم جلو چون آخه رو برنامش هم زده بود ۱۰ و ۱۱ اختیاریه یکیش رو انتخاب کنید ...

معمولا تا دی یازدهم برمیدارن با دوازدهم

از دی تا عید دوازدهم و دهم 

سه تا باهم پیش نمیرن که

آها اوکی پس هر سه تا رو میبرم جلو چون آخه رو برنامش هم زده بود ۱۰ و ۱۱ اختیاریه یکیش رو انتخاب کنید ...

سر جلسه باید یکی رو انتخاب کنید و جواب بدید بین زوج کتاب یعنی دهم و یازدهم ولی دوازدهم پاسخ بهش اجباریه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اگ میخوای ۴۰۵ کنکور بدی باید هر سه پایه رو به علاوه معدل کار کنی اما اگ هدفت ساله بعدشه فقط پایه ۱۲ ...

یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم؟ چرا اگر هدفش امساله باید ۳ پایه رو بخونه ولی اگر سال بعد باید فقط دوازدهم بخونه؟

منم پشت کنکورم

میخواستم ۴۰۵ کنکور بدم و اگر نشد دوباره ۴۰۶ کنکور بدم

یعنی چی؟ منظورتون رو متوجه نشدم؟ چرا اگر هدفش امساله باید ۳ پایه رو بخونه ولی اگر سال بعد باید فقط د ...

اگ ۴۰۶.  بخواد کنکور بده ۲ سال فرصت داره و زیاده فرصت 

اگ فقط رو دوازدهم تمرکز کنه و معدلشو بالا بگیره کافیه و قطعا با کیفیت بهتری در میاد 

من که برا 405 نمیتونم آماده شم چون ترمیم هم می‌خوام بکنم هدفم 406

شمام ۴۰۴ بودی؟

یه سوال من شرایط پشت کنکور موندن رو نمیدونم

الان شما امسال برای ۴۰۶ نهایی های دوازدهم رو کامل میدید و نهایی های یازدهم رو هم کامل؟(تاریخ معاصر، انسان محیط و...)؟

سال بعد برای کنکور میخونید؟

میشه بهم توضیح بدید باید چیکار کرد؟

عزیزم میرسی،منم ترمیم دارم مدرسم میرم

شما دوازدهمی امسال؟

چه دروسی و پایه ای رو برای ۴۰۵ ترمیم میکنید؟

من کلا صفرِ صفرم برای کنکور و از ۲۳ خرداد تا الان هیچی نخوندم(بعد میگم میخوام رشته خوب بیارم🤦🏻‍♀️)

اگ ۴۰۶. بخواد کنکور بده ۲ سال فرصت داره و زیاده فرصت اگ فقط رو دوازدهم تمرکز کنه و معدلشو بالا بگیر ...

مگه میشه از نمره امسال برای سال بعد استفاده کرد؟

نمره ها سیو میشع؟

مثلا اگر من امسال دوازدهم رو هم برای نهایی و هم برای کنکور بخونم

سال بعد یازدهم رو برای نهایی و دهم و یازدهم رو بخونم میشه؟

برای ۴۰۶

شما دوازدهمی امسال؟چه دروسی و پایه ای رو برای ۴۰۵ ترمیم میکنید؟من کلا صفرِ صفرم برای کنکور و از ۲۳ خ ...

اره عزیزم 

ترمیم تک درس ندادیم همه ارو واس یازدهم باید ترمیم کنم

منم تقریبا صفرم ولی خب همه میگن اگه بخونی میشه..

حتی دبیرای کلاس آنلاین گفتن احتمال رتبه ۲درقمی هم هست