2777
2789
عنوان

براي بچه دوم

211 بازدید | 21 پست

چه چيزايي خيلي واجبه بخرم از قبلي كالسكه و كرير و صندلي غذا و ….هست

به جز لباس و شيشه و موارد مصرفي لازمه چيزي بخرم نميخوام خيلي ريخت و پاش كنم تو اين وضع اقتصادي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هر چی بنظرت واجبه منم برا بچه دوم خیلی از لباسهای بچه اولم نگه داشتم

لباس رو مخالفم بخوای لباس اولی تن دومی کنی انرژی هر بدن با دیگری فرق داره اصلا نباید لباس بچه ها مشترک‌ باشه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شوینده و حوله و سرویس حمام و تب سنج و پستونک و شیر خشک و پوشک و قنداق ک از اوجب واجباته

تب سنج ديجيتالي دارم از اين گوشيا همون خوبه ديگه؟حوله قبلی هم هست فقط یه وان کوچیک لازمه قنداقم‌میتونم لای پتو بپیچم دیگه

هیچی 

لباس اگر از بچه اولی مونده بپوشون به دومی من همینکارو کردم خداییش تا شاید یک سالگی اصلا هیچی نیازم نشد جز شیشه شیر و شیرخشک و پوشک

میفتن توی رشد کردن هرچی بگیری کوجیک میشه سریع

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

لباس رو مخالفم بخوای لباس اولی تن دومی کنی انرژی هر بدن با دیگری فرق داره اصلا نباید لباس بچه ها مشت ...

من چون فکر نمیکردم دوباره بچه دار شم همه ذو رد کردم باید بخرم

تب سنج ديجيتالي دارم از اين گوشيا همون خوبه ديگه؟حوله قبلی هم هست فقط یه وان کوچیک لازمه قنداقم‌میتو ...

حوله بگیر نوزاده حوله مشترک قبلی استفاده نکن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شوینده و حوله و سرویس حمام و تب سنج و پستونک و شیر خشک و پوشک و قنداق ک از اوجب واجباته

چ حافظه ایی

دم مدرسه بچتی یا صبحی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.