2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی

1048 بازدید | 65 پست

هرکی میبینم هر روز کافه است رستوران کلاسای گرون ثبت نام میکنه چند تا کلاس همزمان میره یکی از فامیلمون به مامانم گفت 25  میلیون داری قرض بدی برای مدرسه نوه ام تو دلم گفتم مردم دلشون خوشه من اگر 25 میلیون داشتم چرا به تو قرض بدم میرم زندگی خودمو میسازم و در ضمن ما کلا حقوق نداریم 5 میلیون داریم بخاطر ایثار گری بابام   بهمون میدن یک حقوق3 تومنی داشتیم که اونو قطع کردن دیگه نمیدن الان نگید برو سرکار چون توانشو ندارم بخدا همه پولدارن فقط منم که دارم در جا میزنم بعد تهشم همونا که پولدارن برایمن فاز ادمای صبور میگیرن 

چندسالته منم مثل توام

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونایی که پولدارن کار میکنن و تلاش میکنن عزیزم

حالا یا خودشون میکنن یا جدشون کرده

ما خودمون همینیم چون کار و تلاش تو خونمون نیست

خب کارهم بکنیم یه زندگی معمولی داریم نه پولدار

ولی خب زندگی همینه متاسفانه بعضیا بالان بعضیا پایین

چرا توانشو نداری ؟

خوب تا کار نکنی که پول نداری 

من خودم ۱۷ سالم بود تو یه شرکت حسابدارشون بودم 

بالاخره سختی هایی داشت ولی به پول نیاز داشتم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه ‌با کارسود میتونین توی خونتون با دیدن تبلغات چند ثانیه ای از ۵۰تومن تا ۲میلیون  درامد داشته باشین توی ی روز فقط لطفا موقع ثبت نام توی قسمت کد دعوت اینو بزنین 435428 

التماس دعا