هرکی میبینم هر روز کافه است رستوران کلاسای گرون ثبت نام میکنه چند تا کلاس همزمان میره یکی از فامیلمون به مامانم گفت 25 میلیون داری قرض بدی برای مدرسه نوه ام تو دلم گفتم مردم دلشون خوشه من اگر 25 میلیون داشتم چرا به تو قرض بدم میرم زندگی خودمو میسازم و در ضمن ما کلا حقوق نداریم 5 میلیون داریم بخاطر ایثار گری بابام بهمون میدن یک حقوق3 تومنی داشتیم که اونو قطع کردن دیگه نمیدن الان نگید برو سرکار چون توانشو ندارم بخدا همه پولدارن فقط منم که دارم در جا میزنم بعد تهشم همونا که پولدارن برایمن فاز ادمای صبور میگیرن
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
بچه با کارسود میتونین توی خونتون با دیدن تبلغات چند ثانیه ای از ۵۰تومن تا ۲میلیون درامد داشته باشین توی ی روز فقط لطفا موقع ثبت نام توی قسمت کد دعوت اینو بزنین 435428