2777
2789
عنوان

جواب خواهرشوهرمو بد دادم بنظرتون

191 بازدید | 20 پست

سر ارثیه دعوا دارن.

زنگ زد دیروز ب من اون مالی ک آه و نفرین پشتش باشه ب درد نمیخوره شوهرت بیمارستان بود من ملاقات اومدم هرروز و این حرف و دوبار زد.

منم گفتم جوری رفتار میکنی ک انگار از خدات بود برادرت اتفاقی براش بیفته .قهر کرد.

خب آخه آدم سر مریض منت میزاره؟؟؟زشته بخدا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
🤣ن خوب گفتی

ارثیه طبق قانون خب دوبرابر پسره.میگه نه باید برابر بشه

مریض بود من اومدم ملاقاتی

قرار بود جهیزیه منو بده نداد.در حالی ک خودش پول داشت.ماشین داشت فروخت گند زد تو پولش.یا رفت عمل زیبایی کرد.خب پول خودتو میدادی جهیزیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاممو کپی کنم ببینید بد گفتم؟

بازم با خودش انشاالله صحبت کنید درست میشه ولی حقیقتاداداشت ک بی انصافی کنه به کنار ولی تو هم عزیزم جوری صحبت کردی که انگار اگه خدای نکرده دور از جون برادرت تو بیمارستان اتفاقی میفتاد براش هم ناراحت نمیشدی و چند بار گفتی اومدی ملاقات.خب این حرف درست نیست عزیزم خدا سر دشمن آدمم نیاره مریضیو.من ده روز بدترین روزای زندگیمو گذروندم حاضر بودم نه خونه باشه نه پول با اینکه اینهمه عذابم داده ولی برگرده بالا سر بچه هاش.میدونی که مریضه و هنوزم خوب نشده.میدونم برادرت اخلاقاش خوب نیس هر چی بگی قبول دارم.

ارثیه طبق قانون خب دوبرابر پسره.میگه نه باید برابر بشهمریض بود من اومدم ملاقاتیقرار بود جهیزیه منو ب ...

اره اما اگ پدرشوهرت میخاست میتونست مساوی کنع

ولش خودتو قاطی دعوای اینا نکن ، دعوا میکنن اشتی میکنن تو ادم بده میشی.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

اره اما اگ پدرشوهرت میخاست میتونست مساوی کنعولش خودتو قاطی دعوای اینا نکن ، دعوا میکنن اشتی میکنن تو ...

دیروز زنگ زد چرت و پرت گف نفرین و اینا.دلم پر بود پیام دادم امروز میگه من کی نفرین کردم؟😐

خیلی مهربون جواب دادی.نه حرف بدی نزدی.من بودم خشن تر میشدم

جوابای اونو ببین

اونکه میگه من برای مادر وپدرم کردم منت نیست من یه کلمه گفتم پسر بزرگتر بوده وظیفشو انجام داده

چون اقا قرض داره اینکارارو میکنه خب به من چه قرض داره همه دارن . دلیل نمیشه بی انصافی کنه

خوبه برای خودش نیست برای بابای خدابیامرزمونه وگرنه چه داستانهایی پیش میومد

گنده گوزیشو کم کنه قرضشو بده

نه بد جواب ندادی ولی هرگز تو این مسائل ارث و میراث نظر نده اصلا ، منتظرن عروس به حرفی بزنه که از توش ...

من نظر نمیدم بارها هم گفتم ب من مربوط نیست منتها خودشون دخالت میدن

میشه بگید .اگه بد جواب دادم برم عذرخواهی کنم

نه عذرخواهی نیاز نیست.

اصلا قضیه به شما ربطی نداره که.

شما طرف حسابش نیستی.

خواهرشوهرت بی دلیل بهت توهین کرده 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم