2777
2789

نه خونه نه دانشگاه نه هرجا اصلا حس تعلق نداشته باشین؟ من اینجوری شدم البته جو خونمون سمیه دانشگاه هم دوست صمیمی ندارم خسته ام از این حس🙃💔

معجزه خود تویی ...🩵🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا حس میکینم به چیزی تعلق ندارم و چیزیم به من تعلق نداره و خودمو اماده کردم که هر لحظه هر چیزی از زندگیم رفت بتونم باهاش کنار بیام .

همین قدر اسون و عالی 

به خودت افتخار کن این ینی حس وابستگی به این دنیارو نداری 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

من کلا حس میکینم به چیزی تعلق ندارم و چیزیم به من تعلق نداره و خودمو اماده کردم که هر لحظه هر چیزی ا ...

من فقط ۲۲ سالمه پیرزن ۷۰ ساله نبستم که 🙃

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم اینجوریم به بدبختی رفتم دانشگاه الانم میگن برو سر کار درحالی که من هیچی از این زندگی نمیخوام هیچ ...

من اصلا انگار مثلا یهو انرژی اجتماعیم ته میکشه البته چند سال پشت کنکور بودم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هیچی پشت کنکورم تو خونه هم به کسی کار ندارم ولی ناراحتی و غم رو هرروز با خودم دارم

پشت کنکور بودن خود درده ولی تو رشته ای باشی که دوستشم نداری باز درده 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

پشت کنکور بودن خود درده ولی تو رشته ای باشی که دوستشم نداری باز درده

حپاقل دانشگاه میری سرگرمی منکه صبخ تا شب خونم الکی الکی بحث داریم نگاه های بد و حرفایی که دلمو میشکونه دیگه فقط آه میکشم اینقد ناراحتم حرفی به زبونم نمیاد بعضی روزا

مهم نیست البته دیگه کم کم دارم قبول میکنم چه جایگاهی تو خونمون دارم ولی خب همیشه که اینجوری نیست یروز میرم

خودمم نمیدونم 

من فقط ۲۲ سالمه پیرزن ۷۰ ساله نبستم که 🙃

منم 22 سالمه 

خوشبختم 

این ربطی به سن نداره .

اصلا شاید افسرده شدی یا نا امید یا هم خستن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

حپاقل دانشگاه میری سرگرمی منکه صبخ تا شب خونم الکی الکی بحث داریم نگاه های بد و حرفایی که دلمو میشکو ...

میفهممت من همین الانم همینم چون هیچوقت دلم با رشته ودانشگاهم نبود هر سال کنارش کنکور دادم ولی هیچ سالی درست نخوندم تنها چیزی که نصیبم شد منزوی شدن بود

معجزه خود تویی ...🩵🌱