2777
2789
عنوان

بین دانشگاه آزاد⏺️ غیرانتفاعی و پیام نور کدومو انتخاب میکنید❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا تو بیای بخونی بعد آزمون بدی پنج سال گذشته از ۱۴۰۵ دیگه آزمون استخدامی نیست بس این چند سال آزمون گ ...

خب تهش آزمونی نیس دیگه

علوم تربیتی بازار کارش بد نیس اگر زرنگ باشی

خب تهش آزمونی نیس دیگهعلوم تربیتی بازار کارش بد نیس اگر زرنگ باشی

اگر منظورت معلمی و کار تو مدرسه هست باید بهت بگم اگر رسمی نباشی با اون پول کمی که بهت میدن فقط وقت تلف می‌کنی و بیگاری می‌کشی 

همینجوریشم به معلم ها پول کمی میدن

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

اگر منظورت معلمی و کار تو مدرسه هست باید بهت بگم اگر رسمی نباشی با اون پول کمی که بهت میدن فقط وقت ت ...

خب چ کنممم من

شرایط کنکور دادنو ندارم با بچه کوچیک 

واقعا موندم دیگه

اول پیام نور بعد آزاد بعد غیر انتفاعی 

چون خودم آزمون فرودگاه شرکت کردم ، دانشگاه دولتی روزانه و شبانه و پیام نور رو قبول داشتن ولی گفتن اونایی که دانشگاه آزاد هستن باید نامه تاییدیه از وزارت علوم بیارن. غیرانتفاعی هم کلا قبول نداشتن. 

پیام نور فکر میکنن چرته ، ولی نمیدونن که باید برای هر امتحان و نمره گرفتن چقدر درس بخونی ولی دانشگاه آزاد اکثرا با ۵ صفحه جزوه میرن امتحان میدن و نمره میگیرن. پس بار علمی پیام نور بیشتره

خب چ کنممم منشرایط کنکور دادنو ندارم با بچه کوچیک واقعا موندم دیگه

خب میخوای اگر علاقه داری و وقت کلاس رفتن هم نداری و میتونی غیر حضوری بری و بچه کوچیک داری فعلاً برو درست بخون 

علاقه هم خیلی مهمه 

ببین علاقت چیه 

الان نتایج اومده علوم تربیتی قبول شدی 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

اول پیام نور بعد آزاد بعد غیر انتفاعی چون خودم آزمون فرودگاه شرکت کردم ، دانشگاه دولتی روزانه و شبان ...

آره دقیقا 

اکثر قبولی های ارشد از بچه های پیام نور هست 

چون کل کتاب رو باید برا امتحان بخوننن و جزوه ندارن 

بار علمی پیام نور خیلی بالا هست 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

آره دقیقا اکثر قبولی های ارشد از بچه های پیام نور هست چون کل کتاب رو باید برا امتحان بخوننن و جزوه ن ...

خودم لیسانس پیام نور بودم. برای ارشد رتبه ۲۵۰ رشته مدیریت      بین الملل شدم و خیلی راحت تونستم جواب ها رو بدم چون کتاب های دوره لیسانس رو انقدر خونده بودم همه رو یادم بود .

خب میخوای اگر علاقه داری و وقت کلاس رفتن هم نداری و میتونی غیر حضوری بری و بچه کوچیک داری فعلاً برو ...

ببین اونجوری ک فکر کنی علاقه ب درس خوندن ندارم

ولی دلم میخاد از طریق درس برم سرکار مشغول باشم

حس میکنم علوم تربیتی گزینه خوبی باشه

آزاد فک کنم هرروز باید برم سرکلاس درسته؟

پیام نورو میتونم ی سری درساشو غ حضوری کنم

اما غیرانتفاعی اون دانشکاهی ک میخام برم ب مادری ک بچه زیر س سال داره، اجازه میدن غیر حضوری بخونه تا س سالگیش

خودم لیسانس پیام نور بودم. برای ارشد رتبه ۲۵۰ رشته مدیریت بین الملل شدم و خیلی راحت تونستم جواب ...

خب شرایطش چیه؟ من نی نی دارم آخه

میخام بدونم میشه کلا غیرحضوری برداشت کلاسا رو ؟

چند روز تو هفته باید دانشگاه برم ؟ در صورتی ک روزانه کلاس برگزار میکنن

خب شرایطش چیه؟ من نی نی دارم آخهمیخام بدونم میشه کلا غیرحضوری برداشت کلاسا رو ؟چند روز تو هفته باید ...

اکثر کلاساش رو میشه غیر حضوری رفت ، مگر اینکه واحد عملی داشته باشی باید بری . 

فقط اگر غیر حضوری بری باید درس خودت خوب باشه که بتونی اون نمره کلاسی رو خودت بگیری . 

خب شرایطش چیه؟ من نی نی دارم آخهمیخام بدونم میشه کلا غیرحضوری برداشت کلاسا رو ؟چند روز تو هفته باید ...

خودت موقع انتخاب واحد ، درس های کمتری بردار که مجبور نباشی هر روز بری دانشگاه ، میتونی  روزهای کلاست رو اگر از قبل تو سایت میزنن ، بر حسب اون درسات رو انتخاب کنی . 

اکثر کلاساش رو میشه غیر حضوری رفت ، مگر اینکه واحد عملی داشته باشی باید بری . فقط اگر غیر حضوری بری ...

خودخوان بنظرت سخته پیش برم؟ شما ک تجربه داشتی 

روزی چنذساعت درس بخونم میتونم نمره خوب بیارم موقع امتحانا؟