2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

102 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها تو رو خدا هر کی تا حالا تجربه کرده یا توی اطرافیان بوده بهم بگه بهشون دکتر  چه گفته چند نفرشان خدا ناکرده تا حالا سرطان روده یا معده داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به گندم و جو بعد از یکسال دکتر رفتن و آزمایش دادن مشخص شد بخاطر کاهش تعداد مژک های روده معده نمیتونه هر چیزی که از گندم و جو درست شده باشه رو هضم کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم خون توی مدفوع که همینجوری معلوم نمیشه،باید آزمایش بدی.بعدم علت های مختلفی ممکنه داشته باشه چرا ...

به خدا از دیشب روزگارم سیاهه بخاطر بنایی خانه خیلی زیر قرضیم اگه چیزیم بشه شهر غریب چیکارکنم

هرخونی درمدفوع که سرطان نیست.ممکنه بواسیر یا زخم باشه که دراثریبوست وفشار خونریزی کرده.

آخه ببخشید معذرت میخام میگه جون بواسیر از خود مدفوع جداست این خون در بافت خود مدفوع بود

۴۱سالم دیروز معده درد شدید شدم رفته سرویس دیدم ببخشید مدفوع داخل بافت خودش خون داره واین ۳بار تکرار ...

عزیزم اینجوری معلوم نمیشه باید آزمایش مدفوع بدی.هر چیزی ممکنه،شاید بواسیر باشه شاید تو این مدت زور زدی توی دسشویی و باعث شده مویرگی پاره بشه و خون بیاد،شاید از معده باشه.

عزیزم این چه حرفیه به این چیزای بد فکر نکن.مطمئن باش چیزی که فکر میکنی نیست.برو آزمایش بده بعدا خودت به این حالت میخندی چیزی نیست عزیزم.نگران نبا