2777
2789
عنوان

گناهه گفتم هفته ای یه بار به مادر پیرش سر بزنه و کمگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست
باز اگه با شما بد اخلاق نمیشد میگفتم صبوری کن. ولی وقتی از خستگی بد اخلاق میشه به بقیه برادرا هم بگی ...

دو تا برادر دیگه هستن یکیش کامل خودش کشید کنار 

یکی دیگش هر ازگاهی میاد.

هر دو تا هم بیکار هستن ولی شوهر من صبح تا عصر سرکاره و وقتی میاد خونه یه روز درمیون کار دومم باید بره

عملا گشاد بودن اونا ضربه مالی و عاطفی به من داره میزنه حتی تربیتی برا بچه هام

ده یازده تا بچه خب نفری یه تومن دو تومن بدن پرستار بگیرن برای پیرزن طلفک

دوتاش پیشه خودشن ازدواج نکردن اونا هم کمک میکنن ولی برا راه بردنش و کلا روحیش نیازه هر روز بهش سربزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا برادر دیگه هستن یکیش کامل خودش کشید کنار یکی دیگش هر ازگاهی میاد.هر دو تا هم بیکار هستن ولی شو ...

حداقل‌ اونا پولشو بدن بتونین پرستار بگیرین

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خواهر شوهراتونو کاری ندارم ولی اگه بقیه ی برادرام دارن کمک میکنن وظیفه ی همسرتونم همینه باید بره به ...

فقط شوهر من چهار ماهه یه روز درمیون میره .

با خواهر شوهرم.یکی دیگشون فقط هفته ای یه روز یکی دیگه هر از گاهی بقیه هیچ

منم تحمل ندارم دیگه

فقط شوهر من چهار ماهه یه روز درمیون میره .با خواهر شوهرم.یکی دیگشون فقط هفته ای یه روز یکی دیگه هر ا ...

شوهرت کم تر بره دوسه روز ی بار بره فعلا 

ولی سعی کنید خواهر برادرها راضی کنید هفته ای چندروز پرستار بگیرید یا نوبتی برید 

دونفر که کارشما سخت تر از اون ده نفره شما باید هر لحظه اونجا باشین نه یه روز یه ساعت

حالا فعلا مامان بابام پیر نشدن تا اون موقع بچه هام بزرگ شدن یه کاریش میشه کرد 

اصلا اون زمان منو شوهرمم میانسال شدیم دیگه حاله کمک نداریم

فقط شوهر من چهار ماهه یه روز درمیون میره .با خواهر شوهرم.یکی دیگشون فقط هفته ای یه روز یکی دیگه هر ا ...

ربطی به شما نداره نگفته که شما بری بهش خدمت کنی 

اون چندتا بچه ی احمق داره همسر شمام نره ؟؟

مادرشه وظیفه اشه بره 

ربطی به شما نداره نگفته که شما بری بهش خدمت کنی اون چندتا بچه ی احمق داره همسر شمام نره ؟؟مادرشه وظی ...

اخه میاد خونه اخمو تخمه خسته و کلافه با بچه ها و من.

من هم نیاز به همدم خوشحال دارم نه عبوس و بچه هامم نیاز به پدر اروم دارن نه عصبی

مادرشوهرم بچه های زیادی داره این وسط من با کلی سختی دارم به جدایی فکر میکنم نه به خاطر رفتن شوهرم نه

به خاطر کمبود. محبت و عقده همدم داشتن

به نظرت یه خانواده از همه بپاشه بهتره یا شوهرم هفته ای یه روز بره بین ده تا بچه بیکار 

ربطی به شما نداره نگفته که شما بری بهش خدمت کنی اون چندتا بچه ی احمق داره همسر شمام نره ؟؟مادرشه وظی ...

اون پیرزن نمیتونه که هیچی ولی خواهر شوهرم بهم مبگه وقتی اومد خونه گناه داره خسته بزار بخوابه بچه ها ارون باشن صدا ندن

فکر خودش و مادر و برادرشه نمیفهمه من از صبح باید دعوا بچه هارو تحمل کنم چون باباشون عصبی شده بچه ها هم از تربیت خارج شدن

اخه میاد خونه اخمو تخمه خسته و کلافه با بچه ها و من.من هم نیاز به همدم خوشحال دارم نه عبوس و بچه هام ...

متوجه نمیشم 😐 مادر خودتم بود همینو میگفتی ؟؟

بابا نمیگه تو بری خدمتشو کنی که 

گناه داره 

بعدم شما نباید حرفی بزنی چون این یه چیزیه بین خواهر برادرا 

باید خود همسرتون با برادراش حرف بزنه 

خسته میشه درسته ولی مادرشه نمیتونه بندازتش دور 

شما حرصت گرفته بقیه کمک نمیکنن 

بجای این کارا سعی کن آرامش و براش فراهم کنی میاد خونه پیش شما و بچه ها از بار روانیش کمتر بشه نه اینکه غر بزنی 

ایشون وظیفه ی شرعی و عرفیشه که بره به مادرش کمک کنه 

باید خودش با برادراش حرف بزنه که تقسیم وظایف کنن 

اما شما نباید دخالتی کنی 

نهایت بگو مطرح کن با برادرات که خودتم خسته نشی 

بعدم یه روز درمیون مگه نمیره ؟‌ اون روزی که میره پیش مادرش و یکم مدارا کن روز بعدش تلافی میکنه برات 

شمارو نمی‌دونم من تو همچین موقعیتی خودم شاید کمک نکنم اما شوهرم باید بره خدمت مادرش کنه مجبورش می‌کنم حتی 

چون مادرشه 

باید برنامه ریزی کنن هر روز یکی بره

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اون پیرزن نمیتونه که هیچی ولی خواهر شوهرم بهم مبگه وقتی اومد خونه گناه داره خسته بزار بخوابه بچه ها ...

ببین خودت میگی پیرزنه ، شوهر شمام حتما عصبی شده وقتی برادراش کمک نمیکنن واقعا دمش گرم که مادرشو تنها نمیذاره 

شایدم گفته به برادراش و این عصبی شدنه بخاطر بی تفاوتی اوناست ، چون آدم حرص میخوره میبینه برادرا به فکر مادر نیستن 

من واقعا ناراحت همسر شمام چون گیر کرده و احساس می‌کنم بار روانی زیادی روشه 

خواهشا شما بار اضافی نشو رو دوشش نمیگم نباید توقع داشته باشیا میگم مدارا کن ، خودت داری میبینی که ، جز شوهر شما و خواهرشوهرت کسی به فکر مادره نیست 

چیکار کنه بنده خدا ؟؟

اگه با خواهرشوهرت صمیمی هستی بگو بهش با برادرا صحبت کنن که اونام بیان کمک مادرشون تا همسرتون کمتر خسته بشه 

ببین خودت میگی پیرزنه ، شوهر شمام حتما عصبی شده وقتی برادراش کمک نمیکنن واقعا دمش گرم که مادرشو تنها ...

خواهر شوهرم و شوهرم دوست دارن دوتایی همه کارها رو انجام بدن 

حس میکنن بقیه بدرد نمیخورن

خواهر شوهرمم بچه نداره و بیکاره اون برنامه ریزی میکنه که شوهرم بیشتر بره