2777
2789

مادرشوهرم پیره و نیاز به کمک داره برا راه رفتن

چهار ماهه شوهرم یه روز درمیون میره کمک بعد از سرکارش

ده تا خواخر برادرن ولی یه خواهرشوهرم که بچه نداره خیلی زیاد میره و کمک میکنه و برنامه میچینه برا شوهرم

منم بچه هام کوچیکن شوهرم که عصری میاد خسته و ولی بقیشون بیکار بازنشسته هستن برادرا

الان یه ماهه به خاطر اخم و حالت تند و عصبی بودن شوهرم دعوا زیاد داریم

در برابر بچه هامم تند شده اخلاقش

اینها همش از خستگی هست ،و مشکلات مالی هم تاحدودی 

خدا ناراحت نمیشه گفتم برنامه ریزی کنن بقیه مشارکت کنن تو فقط هعته ای یه بار برو

.خیلی رفتار و اخلاقش داره بد میشه و منم دیگه تحمل ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ماهانه بزارن وسط تعداد زیاده پرستار بگیرید یا بدید اون خواهر و برادری که دائم نگهداری میگنن انصاف باید داشته باشن همه ی بچه ها شریک باشن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله تن خانوادت سالم بمونه 

ولی خودتو بطار جای شوهرت اگه شوهرت این برنانه و حرفو بهت میزد اگه خوشحال نیشدی موافق بودی پس اوکیه 

ولی اگه نظر مخالفش داشتی پس نه کلا اشتباهه حرفتون 

کار درستی کردی به نظرم

خدا ناراحت نمیشه.

همیشه دلم میسوزه که خودمم یه روز پیر میشم.

اما شوهرم ادم دغدغه مندیه و کلی فکر وارد ذهنش میشه و ریاکشنش میشه تندی اخم ....

هیچوقتم نمیره درمان کنه یا با بقیه صافو حسینی حرف بزنه .

همه چی رو من خالی میشه من کم اوردم

باز اگه با شما بد اخلاق نمیشد میگفتم صبوری کن. ولی وقتی از خستگی بد اخلاق میشه به بقیه برادرا هم بگین کمک کنن یا نوبت خودشون پرستار بگیرن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ده یازده تا بچه خب نفری یه تومن دو تومن بدن پرستار بگیرن برای پیرزن طلفک 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خدا ناراحت نمیشه.همیشه دلم میسوزه که خودمم یه روز پیر میشم.اما شوهرم ادم دغدغه مندیه و کلی فکر وارد ...

نه ببین کار خوبی کردی میگی بچه های دیگش هم بهش میرسن اون خودشم راضی نمیشه شماها اعصاب خوردی داشته باشین

انشالله تن خانوادت سالم بمونه ولی خودتو بطار جای شوهرت اگه شوهرت این برنانه و حرفو بهت میزد اگه خوشح ...

من اگه بهم میگفت نرو ناراحت میشدم چون ما دونفریم اونا ده تا ادم بیشعور

میدونی زندگیمون پر از تنش میشه

حق داری آجی.  خب چی میشه بقیه هم یه کمک کنن؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم