2777
2789
عنوان

حمله پانیک دارم و شوهرم نمیدونه

190 بازدید | 9 پست

بچه ها اول اینو بگم که من با خانواده مادریم به شدت مشکل دارم یه مشت آدم لجن و کثافت هستند که حتی تو روزای عروسیم با حسودیهاشون زندگی منو بهم ریختن 

حالا چند ماه پیش عروسی یکی از فامیل های دور بود من به مامانم گفتم عروسی نمیام چون نمیخوام تو جمع اونا باشم و مامانمم که درکی از شدت بی شرفی فامیلاش و فشاری که رو من میاد نداره شروع کرد دعوا کرد که نه باید بیای ما چیکارت کردیم و من پشت تلفن فشار عصبی شدیدی تجربه کردم .... 

و من سر همین موضوع پشت تلفن با مامانم دعوای شدیدی کردم ( شوهرم خونه نبود ) 

از اون موقع ۴ ماه میگذره من با این دعوا شدیدا روانم بهم ریخته برای اولین بار توی زندگیم دچار پانیک میشم وقتی تنهام قلبم شروع به تپش شدید میکنه نفسم بالا نمیاد رنگم قرمز میشه عرق میکنم دوست دارم درو باز کنم از خونم فرار کنم به زور آروم میشم ، یاد اذیت ها و تهمت هایی که زن دایی خرابم بهم زد میافتم چهره خالم میاد جلو چشم و واقعا حالم بد میشه 

هیچ کدوم اینارم نمیتونم به شوهرم بگم چون نمیخوام به شدت داغون بودن خانوادم و اتفاقی که افتاده پی ببره پیش روانپزشک هم نمیتونم برم و دارو بخورم 

چیکار کنم ؟ 😔

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

اینم بگم قبل زدن این تاپیک دقیقا نیم ساعت پیش دوباره حمله بهم دست داد با پرانول آروم شدم

کسی تجربه ای داره ؟؟ قطره گل سرخ هم مصرف میکنم اما اثری تداره 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

باهاشون صد در صد نه، صدهزار درصد قطع رابطه کن خوب میشی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون صد در صد نه، صدهزار درصد قطع رابطه کن خوب میشی

۷ ماهه ندیدمشون عزیزم 

با صحبت کردن اروم میشی؟

نه انگار از اون دعوا به بعد یه چیزی توم مونده زخمیم کرده

۷ ماهه ندیدمشون عزیزم

پس بهشون فکر نکن، من پوکساید ده و پروپرانول ۲۰ میخورم خوبه. همزمان نخور اما 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

پس بهشون فکر نکن، من پوکساید ده و پروپرانول ۲۰ میخورم خوبه. همزمان نخور اما

دوست عزیزم شماهم پانیک داری ؟ پوکساید رو میشه بدون تجویز خورد ؟ 

دوست عزیزم شماهم پانیک داری ؟ پوکساید رو میشه بدون تجویز خورد ؟

دارم عزیزم آره. من بدون نسخه گرفتم دو بار، یک ورق ده تایی میدن. پیش خود دکتر داروساز برو و بگو میخوای