2777
2789

امروز روز دفاعم بود 

من ۳ تا خواهر برادر ناتنی دارم به یکیشون پنجشنبه گفتم بیاد به دوتا ی دیگشون که حضوری نشد بگم پیام دادم

فقط برادر ناتنیم اومد اونم دست خالی بدون اینکه گل بگیره که من خیلیییی ناراحت شدم چون همه خانواده و برادر و خواهرشون واسشون گل میبرن منم رو این حساب که این گفته بود برات گل میارم یه گل کوچیک خودم خریدم

بعد دفاعم ۷ ونیم صبح بود دیروز پکای پذیراییو تنهایی چیدم هیچکس کمکم نبود شبم کلا ۲ ساعت ونیم خوابیدم از استرس

بعد همون خواهر ناتنیم که پنجشنبه بهش حضوری گفتم بیادهمیشه طلبکاره درست ساعت ۷ و ۲۷ دقیقه زنگ زده میگه میگما تو اصلا دیروز به من زنگ نزدی حالا بیام یا نه🤐🤐 منم گفتم حقیقتش تو باید زنگ میزدی بگی ماشین زیر پات نیست کاری نداری؟ کمک نمیخوای؟ الانم نمیخواد بیای چون ۱۰ دقیقه کلا دفاع طول میکشه 

بعد اینکه قطع کرد دوباره کلی پیام داده که آره منم خیلی جاها ناراحت شدم اما نگفتم من جشن فارغ التحصیلیتو اومدم معرفتمو نشون دادم!! دقیقا این بحثا رو درحالی میکرد که من استرس شدید داشتم

تازه اینا زنده زنده دارن ماهی ۴۰ میلیون از بابام میبرن اون داداشمم که اومد حتی یه شاخه گلم نیورد برام

امروز شد بد ترین روز زندگیم

به نظرتون حق با کیه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضی وقتا آدم تو بدترین شرایط تنها و کسی نداره و بدتر اینکه نمکم رو زخمت میپاشن منم چند روز پیش حس امروزتو تجربه کردم خواهرم که ده سال ازم کوچیکتر سر یه موضوعی پیام داد هرچی دهنش بود گفت به بچه تو شکمم گفت مثل تو هیولا بعد من گفتم استراحتم دوماه تو خونه افتادم کدومتون فهمیدین حتی تا دسشویی نمیتونم برم گفت اشکال نداره دوماه نشاشی نمیمیری انقد دلم شکست کل خانوادم بلاک کردم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

حتما باید یکی باهات باشه موقع دفاع؟؟؟ یا اجباری نیس؟

یکی باید باشه برای کمک کردن و پذیرایی از کسایی که اومدن

حالا من ۳ تا از دوستام امروز اومدن

ولی خانواده ی هر کسی معمولا میان و کلی گل میارن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

شنیدین میگن یا نباشین یا نصفه نیمه هم نباشین؟؟؟استارتر ده بار گفت گل نیاورده اونی که اومدهولی اسم او ...

واقعا هم همینه من دیشب انقدر اعصابمو خورد کرد همینی که اومد

پاشد از یه شهر دیگه اومد به خاطر من زنگ زد بهم گفتم دارم میرم گل بخرم هیچ کس که نیست برام گل بیاره حداقل خودم ببرم اول گفت خب من برات میارم منم به امید اون یه سبد کوچیک گرفتم بعد زنگ زده میگه اگه خودت گرفتی تا من نگیرم🤐 

متاسفانه بعضی وقتا آدم تو بدترین شرایط تنها و کسی نداره و بدتر اینکه نمکم رو زخمت میپاشن منم چند روز ...

الهییی

آدم تو اینجور مواقع میفهمه چقدر تنهاست

سه دقیه مونده به دفاع زنگ زده میگه بیام یا نه

من خواهرم دفاع کرد خودش گفت نیایین استرسی میشم همسرم دفاع داشت استادش ما رو بیرون کرد، گفت موقع پرس ...

اینجا خانواده ها داخلن موقع دفاع

الهیییآدم تو اینجور مواقع میفهمه چقدر تنهاستسه دقیه مونده به دفاع زنگ زده میگه بیام یا نه

اره دقیقا من همیشه تو موقعیت‌های سخت و حساس فهمیدم نمیتونم رو خانوادم حساب باز کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اره دقیقا من همیشه تو موقعیت‌های سخت و حساس فهمیدم نمیتونم رو خانوادم حساب باز کنم

منم خیلی آدم تنهاییم هیچ کسیو ندارم 

سر این قضایا امروزم کلا خراب شد

منم خیلی آدم تنهاییم هیچ کسیو ندارم سر این قضایا امروزم کلا خراب شد

بیخیال حرص نخور یه زمانی میفهمی اصلا ارزش نداشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40