2777
2789
نه ولی یه مرتبه به مسافرتی رفتم که اونجا همش احساس میکردم خدا مراقبمه و نگاه ویژه ای بهم داره

من دیدم البته ممکنه بعضا باور نکنن

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دفعه اول ترسیدم تو دسشویی مسجد بود تو زیر زمین یکی دیگم باهام بود اونم دید ما در زدیم میشه بیاین بیرون 

اون با موهای دورنگ بلند خیلییی بلند و اندام عجیب داشت موهاشو شونه میکرد خیلیییی وحشت ناک بود نفهمیدیم چطور اومدیم بالا پله هارو ...

یبار تو فضای عمومی حالم بد شد خیلی یدفعه بیهوش شدم

یعنی تک تک نفسای خودمو یادمه مثل اینکه روح از بدنت جدا شده باشه انگار همه جا سیاه و سفید بود چندتا مرد و زن کنارم بودن و رهگذر حواسشون به من نبود داشتن حرف میزدن من سرشون داد میکشیدم میگفتم دارم میمیرم کمکم کنین نمیشنیدن حتی بهشون میزدم با دستم ولی دستم بهشون نمیخورد بعد دیگه یادم نمیاد بنده خداها منو بلند کرده بودن برده بودن براشون که تعریف کردم گفتن کل مدت بیهوش بودی اصلا کسی نه داد کشید سرمون نه بهمون کوبید

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

یبار تو فضای عمومی حالم بد شد خیلی یدفعه بیهوش شدمیعنی تک تک نفسای خودمو یادمه مثل اینکه روح از بدنت ...

روحت از جسم برای مدت اندکی خارج شده بود

عهه تعریف کنن

من نصفه شب با صدای دوییدن بیدار شدن قشنگ دوییدنش انگار بغل گوشم داشت اتفاق میافتاد بیدار ک شدم جلوی ورودی در یه چادر پوش مشکی و عظیمی رو دیدم ک فقط میدویید هی چشمامو باز و بسته کردم مطمئن شم بیدارم نه قادر  به حرف و داد بودم نه قادر به تکون دادن خودم خیلی بد بود

چه شکلی بود؟

من نصفه شب با صدای دوییدن بیدار شدن قشنگ دوییدنش انگار بغل گوشم داشت اتفاق میافتاد بیدار ک شدم جلوی ورودی در یه چادر پوش مشکی و عظیمی رو دیدم ک فقط میدویید هی چشمامو باز و بسته کردم مطمئن شم بیدارم نه قادر  به حرف و داد بودم نه قادر به تکون دادن خودم خیلی بد بود