2777
2789
عنوان

خونمون کک افتاده کمککک

115 بازدید | 9 پست

گربه دارم خونکی

دیروز دامپزشک گق کک گرفته

شستشو درمانی انجام داد

گفت مطمئن باشید خونتون الوده بوده گرفته 

چیکار کنم خونرو

حشره کش برنم؟؟؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور تادور خونه پودر مورچه وکامن بزن درضمن گربه هرچقدر هم تمیز باشه باز کک داره خونه هم به خاطر اون پخش شده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

دور خونه پودر سفید بریز حشره کش معمولی تاثیر نداره یه اسپری هست جلدش مثل شیشه شوره رنگش مشکی مخصوص ککه سمش خیلی قویه من با دستکش و دوتا ماسک سم پاشی کردم بازم اذیت شدم ولی در عوض با یه بار همه کک ها از بین رفتند.چند روزی خونه نباشید

چیزی نیست حشره کش بزنی میرهنیش نزدنتون که متوجه بشی؟؟؟گربه ت از بیرون نیاورده باشه؟

نه نیش نزده

گربم اصلاااا بیرون نمیره

کلا تو خونس

باید رو سطح فرش اسپری کنم؟

کجاها بزنم؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دور تادور خونه پودر مورچه وکامن بزن درضمن گربه هرچقدر هم تمیز باشه باز کک داره خونه هم به خاطر اون پ ...

گربم تمیز کاملا

خونوادگی چند سالیع گربه داریم

خالم

زنداییم

دخترخالم

….

فقط من مشکل کک گرفنم اللن

دور خونه پودر سفید بریز حشره کش معمولی تاثیر نداره یه اسپری هست جلدش مثل شیشه شوره رنگش مشکی مخصوص ک ...

کامن؟؟

چندد روز کجا برم من با پتم و بچه مدرسه ایم