2777
2789
عنوان

کسی از رشته مهندسی عمران

113 بازدید | 12 پست

سر در میاره. درآمد حدودی کسی ارشد عمران داره مهر هم داره . پایه سه نظام مهندسی هستش .نقشه کشی هم انجام میده مثلا ماهی ۳ ۴ تا انجام میده. مثلا جای آشپزخونه کجا هستش و حموم و ...

و خدمات آزمایش خاک و اینام انجام میده . شهر بزرگ هستش

حدودا چه درآمدی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دفتر هنوز نداره

پس چطوری هم محاسب هست. هم نظارت می کنه و هم کار ژئوتکنیک؟!!

کار ژئوتکنیک یا همون خدمات خاک اگر دستگاه حفاری و تجهیزات  آزمایشگاهی و درون گمانه ای از خودش باشه سود بدی نداره. البته بستگی داره که چقدر کار به پستش بخوره

پس چطوری هم محاسب هست. هم نظارت می کنه و هم کار ژئوتکنیک؟!!کار ژئوتکنیک یا همون خدمات خاک اگر دستگاه ...

نمیدونم از خودشه یا ن 

فقط استوری گزاشته بود خدمات آزمایش خاک بعد آیدی خودشو گزاشته بود

من همسرم ارشد عمران داره مهر نظام مهندسی داره هم ناظری و هم مجری و حدود ۳ ماه یکبار زمین بهش میدن ک بستگی ب خودش داره دیر کار بگیره ولی زمین با متراژ زیاد یا زود زود زمین بگیره با متراژ کم اگه با متراژ زیاد بگیره زمینی ۶۰ تومن اگه کم زمینی ۲۰ تا ۳۰ تومن