2777
2789

الان فهمیدم مشکل ایجاد میکنه 

دو استکان تو این مدت خوردم 

تجربه ایی دارید؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوع هست 

نه برای اینکه بچه خدای نکرده با مشکل به دنیا میاد 

به این دلیل که گرم هست و باعث سقط میشه

شما که دیگه خوردی و مشکلی پیش نیومده 

مراقب باش دیگه مصرف نکنی

بهش فکر نکن 

اثری روی بچه نداره

ممنوع هست نه برای اینکه بچه خدای نکرده با مشکل به دنیا میاد به این دلیل که گرم هست و باعث سقط میشهشم ...

ممنونم عزیزم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اینقدر حساس نباش که تا آخر بارداری هلاک میشیمن عذاب زعفرانی مرغ زعفرانیزرشک و زعفران روی برنج نوشابه ...

به سلامتی فارغ بشی عزیزم 

همه این ممنوعیاتی که میگن اگر زیادی باشه مشکل ایجاد میکنه بجز مثلا جیگر تو سه ماه اول چون ویتامین آ زیادی داره خب میگن اصلا نخورید.

حالا شما دو تا استکان خوردی چیزی نمیشه. خیالت راحت.

اینقدر حساس نباش که تا آخر بارداری هلاک میشیمن عذاب زعفرانی مرغ زعفرانیزرشک و زعفران روی برنج نوشابه ...

عزیزم برای شما مشکلی پیش نیومده 

اما بدن ها باهم فرق دارن

مطرح که میکنید

ممکنه کسی فکر کنه واقعا مشکلی نداره

مصرف می‌کنه و خدای نکرده براش بد میشه