2777
2789

؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
سامان رضائیان .البته اگه وقت داشته باشه

چنده پول عملش ؟ کجای رشت هستش ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته شمال با ۲۵ تومن عمل میکنن؟؟ آشناهای ما رفتن شمال

۲۵نه بابا. کم کم ۳۵ایناست . اونم بینیت مشکل داشته باشه زیبایی نباشه درمانی باشع.

پیش کی رفتن فامیلاتون ؟

۲۵نه بابا. کم کم ۳۵ایناست . اونم بینیت مشکل داشته باشه زیبایی نباشه درمانی باشع.پیش کی رفتن فامیلاتو ...

اسم دکترشو نمیدونم بخدا فقط می‌دونم همشون رفتن ۲۵ دادن راضی بودن 

اره عزیزم میرن امیر المومنین اونجا براشون عمل می کنن رسما خیلی ببخشید میرینه .چندماه هم باید نوبت بم ...

والا همشون دماغ هاشون خوشگل شده بود چون خوب بوده همشون رفتن