2777
2789
عنوان

خانم متاهل بخاطر دوست پسرش طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 37 پست

من دیروز یه مستند دیدم درمورد یه زن مصری 

این با اینکه شوهر و سه تا بچه داشت با دوست پسرش فرار کرد

بچه ها رو هم با خودش برد 

تو خونه جدید بچه ها رو شکنجه میکردن و غذا بهشون نمیدادن بچه آخری خیلی بی تابی میکرد 

با دوست پسرش کشتنش میخواستن دو تای دیگه رو زجرکش کنن که پلیس پیداشون کرد 

تازه از دوست پسر حامله شد و یه نوزاد هم داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این خانم به هیچ عنوان حق نمیدم، ولی قضاوتشم نمیکنم، شما ظاهر زندگیه مجللش رو دیدی باطنشو نه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نمیخوام سرزنش کنم واقعا مگه همین جا  نمیگید میخواستی خیانت کنی طلاق میگرفتی بعد میرفتی عشق بازی خب اینم همینکار کرد طلاق گرفت و رفت 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نمیخوام سرزنش کنم واقعا مگه همین جا نمیگید میخواستی خیانت کنی طلاق میگرفتی بعد میرفتی عشق بازی خب ا ...

عزیزم چندین سال باهم بودن و همه صداشون درومد 

دیگه بعد از چند سال طلاق گرفت 

همونطور که بعضی اقایون میکنن

پسر خاله من دقیقا همین کارو کرد زنه یه پسر ۷ ساله داشت این وسط مراسم افتاد استخر خفه شد

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من به این خانم به هیچ عنوان حق نمیدم، ولی قضاوتشم نمیکنم، شما ظاهر زندگیه مجللش رو دیدی باطنشو نه .. ...

منم قضاوت نمیکنم ولی خود ژنه هم قبول داره که زندگیش خوبه و...و فقط بخاطر عشقو عاشقی این کارو کرد و کلی داستان دیگه که نمیشه اینجا گفت

چرا آخه بچه ها رو بردزنیکه روانی

نمیدونم واقعا 

پدرشون خوب و بی آزار بود به گفته بقیه 

بعد اینکه رفتن دنبالشون گشت همه جا عکسشون پخش کرد 

آخه مادر مگه با بچه اش همچین کارهایی می‌کنه

چقد بی پناه بودن