2777
2789
عنوان

اکر شوهرتون برای همکار خانمش این کار رو بکنه ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 35 پست
اره راستش منم بودم ناراحت میشدم ولی ازش دعوای بزرگ نساز ولی باهاش برخورد کن و مطمئن باش تکرار نمیکنه

از چی بدت میومد؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت میگیری بخدا 

مهم نیس 

اگه اون خانم با شما هم دوسته و رفتوامد دارین زشته تسلیت نگفته، اگه نه بنظر من که داری سخت میگیری 

منم مادرزن همکارمون فوت کرد نگفتم به خانومتونم تسلیت منو برسونید، چون اصلا نمیشناختمش  

و اینکع شوهرتم باید تسلیت میگفت، باباشه ها 

به نظرم ناراحت نباشهمسر شما و اون خانم همکار هستند و پدر شما فوت شده نه خدایی نکرده پدر همسرتون خب ا ...

خوب گفت حضوری بسه دیگه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
سخت میگیری بخدا مهم نیس اگه اون خانم با شما هم دوسته و رفتوامد دارین زشته تسلیت نگفته، اگه نه بنظر م ...

آخه دیروز سرکار فت بسه دیگه تا ۹ برسی سریییع پیام بدی

خب همسر شما آدم محترمی هستند و پیام داده تا ادب و شخصیت خودش رو نشان بده...خودت رو بابت این مسائل جز ...

میگه من رئیسم باید محترم باشم

نمیدونم

ن‌ناراحت میشدم ن برام مهم‌بود تسلیت بگه نگه اگر هم همسرم تسلیت زود گفت فکر میکنم شعور همسرم بالاتر از اون خانم ن خودم اذیت میکنم ن درگیر حاشیه کی تسلیت گفته کی نگفته چون مهم نیست شما نمیدونم بخوایمم درگیر این چیز های جرئیات بشیم عمرمون تمام شده 

ببخشید ولی مقایسه درستی نیس اگه پدرشوهرتون دور از جون فوت میکرد قطعا اونا همه تو مراسم هم شرکت میکردن به نظرم شوهرتون وظیفه داشته تسلیت بگه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐