2777
2789

من به جای اون خانم تنم لزید اخه عزیزمن مگه قیمت طلارو نمیدونی؟! یه گرمش ۱۱ میلیونه!! از جونت مگه سیر شدی؟!! خب داری مبارکت باشه بزار تو خونت!!اون حجم طلا قشنگ ارزششو داره که یه دزد بیفته دنبالت و یه جای خلوت خفتت کنه و به هر قیمتی ازت بگیرتشون!! اگرم بدله که دیگه واقعا جای تاسف داره جونتو به خاطر حلب به خطر بندازی!! خواهشا خواهشا طلا بیرون نندازید به خاطر امنیت خودتون

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دختره هم که دزدیدن  جهانباز.   اینم خانواده اش گفته بودن خیلی زیورآلات بدل رنگ طلا استفاده می کرده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

توی شهرماعادیه .اکثراخیلی النگوودستبندمیندازن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ارع دیگه کم‌مونده مثل افغانیا کادو پیچ بریم بیرون مشکل یکی دو تا نیس که

می تونه یه ساق دست بپوشه. دیگه انقدر سخت نیست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من میگم بدله

بدلم باشه که بدتره 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸