2777
2789

آرایشگاه نزدیک خونم که تقریباً هر روز عروس داره هزینه میکاپ هاش خیلییی مناسب و در عین حال جذابه

برای عروسی دختر خاله همسرم برم آرایشگاه ؟! دوست دارم قلبش برم آتلیه و کلی عکس بگیرم ؛ تو عروسی خودم اصلاً میکاپم رو دوست نداشتم می‌خوام اون روز حسابی بهم خوش بگذره دیگه

همه فامیل های همسرمم هستن و خیلی پر جمعیتن

برم به نظرتون ؟!

شهریور عروسی خودم بوده 🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میکاپکارم..پیجم پره از نمونه کارام..شاهد این هستم که مشتری میاد چقدددر میکاپ خوب تو روحیه ش تاثیر داره بنظرم حتمابرو 

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

حتما برو

دیگه نیازی نیست بری آتیله

خیلی ساله الان همه ی تالارها و عمارتها آتلیه دارن

برو همونجا عکس بگیر

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من میکاپکارم..پیجم پره از نمونه کارام..شاهد این هستم که مشتری میاد چقدددر میکاپ خوب تو روحیه ش تاثیر ...

کجا هستی؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
کجا هستی؟

زنجانم عزیزم..پیجم تو امضام هست

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii