2777
2789
عنوان

خانما دبیر اجازه داره که

82 بازدید | 5 پست

جوری رفتار کنه ک فضای کلاسش متشنج و ‌واقعا استرس زا باشه وسر دانش اموزاش جوری داد بزنه که همه ب هق هق بیافتن از ترسو چن نفر غش کنن😑

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

ابتدایی که عمرا، دبیرستانم نه، مگر اینکه دیگه بچه های اون کلاس دبیرستانی خیلی فاجعه باشن معلم یه داد ...

دبیرستان ن بابا ما بدبختا خیلی خوبیم همه   نمرات بالا و درس خون الکی گردن یکی از دخترا انداخت ک تو جوابو گفتی واقعا همه یخ زدنا جورعربده میزد تو کلاس برگه هارو گرفت همه گریه زاری یکی خون دماع شد یکی فشارش افتاد من برا خودم اب قند اوردن چون میترسم فشارم میافته زود اوضاعی بود همه معلما از اونیکی کلاسا اومدن کلاسشم فضاش جوریه که فقط توصیح میده کسی هم حق نداره سوال بپرسه😑😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرستان ن بابا ما بدبختا خیلی خوبیم همه نمرات بالا و درس خون الکی گردن یکی از دخترا انداخت ک تو ج ...

خب این دیگه عقده ایه متاسفانه، نمیشه کاریش کرد وقتی شما خوبید تنها دلیلش این می‌تونه باشه، اگر واقعا انقدر بده والدین اون همه با هم برم اعتراض کنن سرش و با مدیر صحبت کنن، در غیر این صورت مجبور میشید همچین وضع کثیفیو تا آخر سال تحمل کنید💀

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

خب این دیگه عقده ایه متاسفانه، نمیشه کاریش کرد وقتی شما خوبید تنها دلیلش این می‌تونه باشه، اگر واقعا ...

میترسیم😥😫 ولی باید با بچه ها هماهنگ کنیم برا اعتراض من هنوزم تو شوکم

میترسیم😥😫 ولی باید با بچه ها هماهنگ کنیم برا اعتراض من هنوزم تو شوکم

آره به نظرم بهتره خودتون کاری نکنید، همه بچه ها برن به پدر و مادرشون بگن، والدین با هم بیان اعتراضشونو بیان کنن، اینجوری هم نمیتونن بگن مشکل از بچه هاست

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

آره به نظرم بهتره خودتون کاری نکنید، همه بچه ها برن به پدر و مادرشون بگن، والدین با هم بیان اعتراضشو ...

هنو مثلا هیئت امنایی هستیما اینجورین😑