2777
2789
عنوان

میخوام عروس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 22 پست

ی چی بت بگم؟

من ۲۹ سالمه بالای ۵۰ تا خاستگار خوب رد کردم

ی تایمی منم نث تو فکر میکردم

ولی الان ک دارم میبینم اکثرا ازدواجای خوبی نداشتن ن طرف خوش چهره بوده ن خیلی پرفکت و پولدار

منم ی دختر کم خاستگاری بودم

اینجام هی بم میگفتن فلان دعا رو بخون نماز جعفر طیار بخون و... با احترام همش چرته

من شاغل شدم رفتم تو اجتماع درامد داشتم ب خودم میرسیدم فیسم بهتر شد پرتر شدم و...

ب لحاظ شغلی اخلاقی اعتماد ب نفس همه چی خودمو ارتقا دادم و بخاطر شغلم تو اجتماع بودم و  اخلاقم خوب بود خیلیا خاستگاری میکردن

من الان ی دختر ۲۹ ساله مجردم و خاستگارایی ک الان دارم ده هیچ خاستگارای سن ۲۴ ۲۵ سالگیمو میزنه

حتی پزشکم اومده برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن، یک جمله حق دیدم : اگر بعد از 25 سالگی ازدواج کنی از اولین طلاقت جلوگیری کردی.

همکلاسی های مدرسه من که زودتر ازدواج کردن و الان بچه کنکوری و دانشجو دارن، خیلی هاشون جدا شدن یا در حال جداشدن هستند.

خب برو سراغ معرف ها ببین مورد خوب ندارن برات بفرستن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

عجله نکن، یک جمله حق دیدم : اگر بعد از 25 سالگی ازدواج کنی از اولین طلاقت جلوگیری کردی.همکلاسی های م ...

بستگس داره چقدر عاقلانه و باشناخت ازدواج کنی هم شناخت از خودت و هدفت هم سازگاری این با طرف مقابل. خیلیا توی سن ۱۸ حتی ازدواج موفق داشتن چون تو این مورد عجله نکردن 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘