2777
2789
عنوان

حس میکنم ازاین پسره عراقی داره خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست
درسته عراق بافت شهری خوبی نداره ولی مردمش پولدارنلباسای برند میپوشنماشینای لوکس سوار میشناینم طرف خو ...

من دوبار رفتم عراق مثل ماتحریم ندارن بری ببینی چه کشوری اه 

بخدا با جنسیس مسافرکشی میکنن سوار شدم میگم ارزونه اونجا ماشین 

من موقع جنگ خیلی بچه بودم.. درکی نداشتمفیلم درخت گردو درمورد جنگ ایران و عراقه... کل فیلم رو گریه کر ...

اگ بخام بحث جنگو واست باز کنم اینجا سیاسی میشه بهتره نگم چی پشت این جنگ بوده وکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم ولی خب قلبم میگیره وقتی یادم میاد چقد ایرانی کشتن هنوز خیلیا حتی استخونشون پیدا نشده من ...

فیلمشو ببین... با شنیده ها خیلی متفاوته... کشتن ادمای بی گناه واسشون مثه آب خوردن بوده

خدا لعنتشون کنه

زندگیتون پر از عشق
من دوبار رفتم عراق مثل ماتحریم ندارن بری ببینی چه کشوری اه بخدا با جنسیس مسافرکشی میکنن سوار شدم میگ ...

اره کلی دارو ولوازم ارایشی برند ولی ازنظر پزشکی وامکانات ب ما نمیرسن

حالا اول افغانی بودن 

حالا عراقی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اگ بخام بحث جنگو واست باز کنم اینجا سیاسی میشه بهتره نگم چی پشت این جنگ بوده وکی

خبر دارم

ولی واقعا حق زن و بچه ها و مردم بی گناه نبوده ک اونجوری دردناک کشته بشن... کاش سیاست کاری ب مردم نداشت

زندگیتون پر از عشق
من دوبار رفتم عراق مثل ماتحریم ندارن بری ببینی چه کشوری اه بخدا با جنسیس مسافرکشی میکنن سوار شدم میگ ...

میدونم

خب ارزونه اونجا

منم نمیگم کشورش خوبه من اصلا خوشم نمیاد

ولی عکس داحل خونشونم دیدم لوکس بود و خیلی خیلی بزرگ مثل کاخ بود اصن ی ایینه کاری عجیبی داشت

والا زنو مردای ایرانی نمیتونن همو بفهمن چ برسه از ی کشور دیگ و ... خیلی مراقب باش گولشو نخوری مگ تو ...

عزیزم فارسی بلدنیس من فقط تو چت ی کمک هایی بهش میکردم وگرن چیزی بینمون نیس

میدونمخب ارزونه اونجامنم نمیگم کشورش خوبه من اصلا خوشم نمیادولی عکس داحل خونشونم دیدم لوکس بود و خیل ...

عزیزم اره چون تحریم ندارن ولی کشور خوبی نیست چند همسری فراوان بچه فراوان مثلا یه زن ۳۰ ساله ۴ تا بچه داره 

بعدشم مرداش خشن تشریف دارن 

عراقی ها بعضیاشون خیلی هوسباز وکثیفن این فیلم درمورد چیه

خیلی

دختراشون ساپورتای نازک میپوشن ک بیکینیشون معلومه بعد یه روسری سفت میبندن با یه میکاپ غلیظ.. چپ و راست سیگار میکشن

فازشونو نمیفهمم

زندگیتون پر از عشق