2777
2789

به خدا که دیوونه دارم میشم از دست این سریالا خودم نگاه نمی‌کنم چون خونه نیستم زمان ورود من به خونه موقع پخش این سریال هاس

عزیزم نسل جدید نگاه نکردن

دختر من اولین باره داره میبینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فیلم سوپر بازیگر نقش مختار بیاد دیگه این فیلمو نذارن🤣🤣🤣

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یا خدا🤣🤣🤣🤣

مامان بابای من فقط عاشق جومونگن.  بعد هر سری هم که پخش میشه با جذابیت دنبالش میکنن انگار اولین باره دارن میبیننش😂😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ی فیلم طنز درست کرده بودن یوسف و مختارو جومونگ باهم حرف میزدن بعد مختار می‌گفت من تو شبکه قرآن سرم شلوغه جومونگ تو برو ای فیلمو دست بگیر تا من بیام بعد جومونگ می‌گفت من تو تماشا هستم بذار یوزارسفو زنگش بزنم ببینم اون میره