2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مدیکور نگیرتازه مدیکور اغلب مثبت کاذب میندازه این که دیگه خرابهفقط روژان و یا وندفو خوبهمدیکور هم ...

اگه ازمایش بتا بخوام بدم فردا هم اگه بخام بدم مشخص میشه یا باید صبر کنم.وقت پریودم ۲۱ام بود ولی من سه. روزه لکه بینی داشتم

اگه ازمایش بتا بخوام بدم فردا هم اگه بخام بدم مشخص میشه یا باید صبر کنم.وقت پریودم ۲۱ام بود ولی من س ...

اره برو تست بده 

نشون دادن که نشون میده ولی اگه لانه گزینی یا لقاح دیر انجام بشه مممکنه هم بی بی چک هم ازمایش دیرتر نشون میده

مثلا من خودم بارداری قبلیم  دوروز زودتر بی بی چک نشون داد حتی ولی این دفعه  دیر مثبت شد 

بستگی به تایم اقدام و تخمک گذاریتون داره خواستم توضیح بدم اینجوریه 

ولی برو ازمایششو بده 

علایم داری؟

اره برو تست بده نشون دادن که نشون میده ولی اگه لانه گزینی یا لقاح دیر انجام بشه مممکنه هم بی بی چک ه ...

عزیزم من کلا این ماه دوبار رابطه داشتم یکبار ۱۳ام که اورژانسی خورذم یکبار هم هفته پیش که هشت تا ال دی خوردم.الان با این تفاسیر بنظرت لکه بینی که دارم از خاملگیه ؟

عزیزم من کلا این ماه دوبار رابطه داشتم یکبار ۱۳ام که اورژانسی خورذم یکبار هم هفته پیش که هشت تا ال د ...

ببین ممکنه لکه بینی نشونه بارداریت باشه چون دیدم 

خیلیا تو بارداری پری شون مثل لکه بینی هس

پس تنها کاری که باید بکنی اینه بری ازمایش بده

تست جوش شیرین هم اگه میتونی انجام بده یک قاشق و نیم یا دو قاشق غ. نمک بریز تو یه ظرف پلاستیکی کوچیک که بدردت نمیخوره

روش ادرار بریز اگه مثل ابر یا توده  اومد بالاش وایساد احتمال زیاد بارداری

یا تست وایتکس هم همینجوری با ادرار قاطی کنی اگه خیلی کف کرد  حامله ای 🤣 تا فردا نمیتونی صبر کنی برا سرگرمی بدو سرویس بهداشتی🥴😁 انجام بده

تست وایتکس به دماغت نزدیک نیاشه ضرر داره 

ببین ممکنه لکه بینی نشونه بارداریت باشه چون دیدم خیلیا تو بارداری پری شون مثل لکه بینی هسپس تنها کار ...

وایی استرس گرفتم😭😭😭🤦🏻🤦🏻بنظرت ممکن نیست بخاطر اون هشت تا ال دی لکه بینی داشته باشم؟