2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی پدرومادربایدتبریک بگن یه دخترزن هم باشه 50سالشم باشه واسه پدرومادرش دختره

هیچ باید نیست 

تبریک و کادو زورکی و باید ارزشی ندارد

درضمن این روز دختر مختص دختر کوچولوها هست 

روزهای دیگه مخصوص خانم های به قول شما ۵۰ساله داریم

هیچ باید نیست تبریک و کادو زورکی و باید ارزشی ندارددرضمن این روز دختر مختص دختر کوچولوها هست روزهای ...

ولی مادرمن همیشه تبریک میگه من بهش نمیگم خودش میگه یاکادومیخره زوری نیس ولی من براش شایدهمون بقول شمادختربچه کوچولوباشم چون روز دختردیگه نداریم روزمادرو زن هم که جداس

ولی مادرمن همیشه تبریک میگه من بهش نمیگم خودش میگه یاکادومیخره زوری نیس ولی من براش شایدهمون بقول شم ...

مامان شما کارشون بسیار عالیه

کاش پست منو با دقت میخوندین 

گفتم هیچ باید نیست 

بخصوص برای خانم های بزرگ 

کادو و تبریک دلی قشنگیه نه بزور

ما همه به دختر کوچولوها مون تبریک گفتیم و کادو خریدیم

مامان شما کارشون بسیار عالیهکاش پست منو با دقت میخوندین گفتم هیچ باید نیست بخصوص برای خانم های بزرگ ...

منم نمیگم حتمابایدتبریک بگن خیلی ازخانومهاازشوهرشون ناراحتن من منظورم اینه حتی اگه تبریکی باشه ازطرف پدرومادره نه شوهرچون روزدختره نه زن شمامثل اینکه متوجه منظورمن نیستین