2777
2789
عنوان

خواب حضرت یوسف چه بود

66 بازدید | 10 پست

خواب اولیشو میگم که یه درخت بزرگ دیده بود

نه اون که ۱۱ خورشید و ماه بهش سجده میکنن

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به مقام میرسه و بر سر برادراش سایه میگسترانه

تعبیرشو میدونم خوابی که دید چی بود

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

🌟 ۱. خواب خودِ حضرت یوسف (در کودکی)

📖 سوره یوسف، آیه ۴

> «إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ رَأَيْتُهُمْ لِي سَاجِدِينَ»

یوسف به پدرش (حضرت یعقوب) گفت:

> «ای پدر، من در خواب دیدم یازده ستاره و خورشید و ماه برایم سجده می‌کنند.»

🔹 تعبیرش:

حضرت یعقوب فهمید که این خواب نشانه‌ی مقام بسیار بالای یوسف است و روزی خانواده‌اش در برابرش خضوع خواهند کرد.

در آینده وقتی یوسف عزیز مصر شد و پدر و برادرانش به او رسیدند، تعبیر خوابش محقق شد.

---

🌾 ۲. خواب دو زندانی (وقتی یوسف در زندان بود)

📖 سوره یوسف، آیه 36–42

دو زندانی که با یوسف در زندان بودند، خواب دیدند:

1. یکی گفت: «در خواب دیدم که شراب می‌فشارم (انگور له می‌کنم برای شراب).»

2. دیگری گفت: «در خواب دیدم بر سرم نان دارم و پرندگان از آن می‌خورند.»

🔹 تعبیر حضرت یوسف:

اولی آزاد می‌شود و ساقی پادشاه می‌گردد.

دومی به دار آویخته می‌شود و پرندگان از سرش می‌خورند.

و همان‌طور هم شد.

---

👑 ۳. خواب پادشاه مصر

📖 سوره یوسف، آیه 43–49

پادشاه مصر خواب دید:

> «هفت گاو چاق را دیدم که هفت گاو لاغر آن‌ها را می‌خورند؛ و هفت خوشه سبز و هفت خوشه خشک.»

🔹 تعبیر حضرت یوسف:

هفت سال پیاپی فراوانی محصول خواهید داشت، بعد از آن هفت سال قحطی و خشکسالی می‌آید.

و توصیه کرد در سال‌های پرمحصول، گندم را ذخیره کنند.

با تعبیر درستش، پادشاه تحت تأثیر قرار گرفت و یوسف را از زندان آزاد کرد و او را حاکم خزانه‌ها ساخت.

چوب خشک تو دستشو زد بر زمین به درخت تنومند تبدیل شد اما ندیدم برا چی اینکارو کرد

اها مرسی عزیزم

🌟 ۱. خواب خودِ حضرت یوسف (در کودکی)📖 سوره یوسف، آیه ۴> «إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ ...

مرسی🌷