2777
2789
عنوان

کادو برای تول معلم بچه هاتون میبرین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
من موافق تولد نیستم ولی یعنی چی جمله آخرتون بشه مثل روز معلم یعنی چی؟ حدیثه هر کس به من کلمه ای بیام ...

بحث تقدیر نیست بحث توقعات عده ی زیادی از معلم هاست .توهین هم نیست قدیم چقدر معلم جایگاه و احترام دلشت چون با رفتار خودشون احترام رو کسب میکردن چند ساله واقعا عده زیادی از معلم ها پرتوقع هستن وگرنه تقدیر که انجام میشه.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه تقصیر اولیا و دانش آموزاست

معلم ها هم بدون نمیاد ظاهرن 

پارسال تاپیک میزدن که گداها برام ظرف یا پول کم دادن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بحث تقدیر نیست بحث توقعات عده ی زیادی از معلم هاست .توهین هم نیست قدیم چقدر معلم جایگاه و احترام دلش ...

توقع نیست کم فرهنگی ای پیدا میشه از بچه ها انتظار داشته باشه من چندین ساله شاهدم این شرایط و اولیا خودشون درست کردن

این دیگه تقصیر اولیا و دانش آموزاست

اولیا شاکی هستن چطور تقصیر اولیاست؟!!!!!

بعضی معلما۰ یجوری افراد رو تو معذوریت میذارن تو حرفا تو حلسات در کمال صمیمیت ...

طرف برگشته از خاطرات سال های خدمتش چند روز به روز معلم تعریف میکنه ..پارسال ۳۲ تا شاگرد داشتم ۲۷ تا دسته گل بزرگ... برام گردنبند خریده بودن و...

خود معلم داره عملا میگه فلان قدر و فلان سطح کادو بیارید

توقع نیست کم فرهنگی ای پیدا میشه از بچه ها انتظار داشته باشه من چندین ساله شاهدم این شرایط و اولیا خ ...

منم تو همین سیستم بودم و دیدم کمتر فرهنگی هست که توقع ندلشته باشه

واقعا حتی از یاداوری حرفا و رفتاراشون اعصابم خرد میشه

مامان فلانی خیاطه برام مجانی بدوز یه جوری میگن که طرف روش نمیشه دستمزد بگیره

مامان فلانی ارایشگره مجانی برام رنگ کن

باباز فلانی تو بانکه برام وام بگیر

فلان روز تولدمه

فلان جا روز معلم اینحور بود....

اولیا شاکی هستن چطور تقصیر اولیاست؟!!!!!بعضی معلما۰ یجوری افراد رو تو معذوریت میذارن تو حرفا تو حلسا ...

یکی نماینده میشه مجبووووور میکنه همه رو که یه مبلغ مشخصی پول بذارن شده چشم و هم چشمی بین اولیا بخاطر همین اینطوری شده وگرنه که همه اینا حرفه یعنی چی که تو معذوریت میذاره هر چقدرم معلم بچه من بشینه بگه پارسال فلان پیارسال بهمان!!! من کاری که دوست نداشته باشم و انجام نمیدم. فقط درخواستای نماینده های مادراست که این شرایط و بوجود آورده وگرنه که مقام معلم اول شامخ بوده هیچ نظری پایینش نمیاره

یکی نماینده میشه مجبووووور میکنه همه رو که یه مبلغ مشخصی پول بذارن شده چشم و هم چشمی بین اولیا بخاطر ...

معلم به نماینده بگه به هیچ وجه این کار رو نکنه .

داشتیم معلم هایی که با قاطعیت میگفتن و اگه نماینده برخلافش رفتار میکرد مجبور میشد پولا رو بر گردونه

ولی معلما اعلب از خداشونه .شما نگاه به خودت نکن دلت بزرگه خیلی ها خوبن ولی خیلییی ها نه واقعا توقع دارن