2777
2789

پسر من پیش دیستان شیفت بعد از ظهر هست

دیروز تو جلسه مربیشون برگشت گفت تولدم فرداست

امروز من کار بانکی داشتم بعدشم خیلی عجله ای پسرمو بردم و کلا یادم رفت ک تولده و کادو بدم مامانام چیزی نگفته بودن که باهم چیزی بگیریم و...

خلاصه رفتیم دیدم نصف بچه ها گرفتن دسته گل شیرینی و...

خیلیام نگرفته بودن گفتن عصر میگیریم یا فردا

من حتی پسرمو بردم کلاس تبریکم نگفتم روم نشد واقعا

الان موندم واقعا عصر بگیرم یا فردا

چی بگیرم؟

اصلا واجبه ک بگیرم؟

نگیرم زشته؟

.

نبابا ول کن مهم نی اصلا

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماگ بگیرید با یک شاخه گل بهشون بدید

اگر مایل بودید

کادو دادن اصلا جز واجبات نیست برای هیچ کس 

تنها محبت فرد را میرسونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نه نمی‌گیرم 

چه مامانهای خجسته ایی واقعا 

خود آموزشگاه باید همونجا برگردونه هدیه ها رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه نمی‌گیرم چه مامانهای خجسته ایی واقعا خود آموزشگاه باید همونجا برگردونه هدیه ها رو

معلم تو جلسه برگشت گفت من فردا تولدمه خیلی حس بدی گرفتم از کارش بعدشم استوری گذاشت

جلوی باقی بچه ها برای اونایی ک اورده بودن کلی ذوق و تشکر کرد و مامانا و بچه هارو بغل کرد

پسرم انگار ناراحت شد میخواستم بخاطر رفتارش چیزی نگیرم باز گفتم حالا نکنه همه بگیرن من فقط نگیرم لج بیوفته

.

این تولد معام دو سه ساله دارن مد میکنن. اصلا چرا میگن تولدمونه. تو رو خدا جلوی این حاشیه ها بگیرید ن ...

من موافق تولد نیستم ولی یعنی چی جمله آخرتون بشه مثل روز معلم یعنی چی؟ حدیثه هر کس به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است اینکه بچه ها تقدیر از همچین شخصیتی رو یاد بگیرن کار اشتباهیه؟

توهین به معلما کی عادی شد

معلم تو جلسه برگشت گفت من فردا تولدمه خیلی حس بدی گرفتم از کارش بعدشم استوری گذاشتجلوی باقی بچه ها ب ...

کار معلم به شدت غیر حرفه ایی بوده فکر کردم مادرها خودشون متوجه شدن نگو کرده تو چشم همه

عزیزم بکو نقاشی بکشه و ببره بهش بده

ولی واقعا کارش زشت بود خوشم نیومد مشخصه رو کادوها حساب ویژه بازکرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من موافق تولد نیستم ولی یعنی چی جمله آخرتون بشه مثل روز معلم یعنی چی؟ حدیثه هر کس به من کلمه ای بیام ...

ولی از بنده بودن و تشکر رسیده ب تجمل و چشم و هم چشمی و اذیت شدن خانواده ها

معلم تو جلسه برگشت گفت من فردا تولدمه خیلی حس بدی گرفتم از کارش بعدشم استوری گذاشتجلوی باقی بچه ها ب ...

از عمد تو جلسه میگن تولدمه که برلشون تولد بگیرن

من باشم میگم بچه م یه نقاشی براش بکشه با یه شاخه گل ببره بده 

دیگه واقعا معلما دارن شورش در میارن

معلم پارسال کلاس دخترم از چند روز قبل تولدش سر کلاس به بهانه فصل بهار گفته بود من تولدم بهاره اسمم گذاشتن بهاره... فلان تاریخ که میشه فلان شنبه...

چقدر یه معلم می تونه طبع پست و گدا صفت باشه که با این کارا لخوای تاریخ تولدت به بچه ها بفهمونی ....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.