2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤨🤨🤨بخدا اون قدیم بود که پتو میبردن یکم پیشرفت کنید

اتفاقا بهترین و کاربردی ترین وسیله پتو هست 

منم تازه عروسم از بس وسایل ریختن سرم نمیدونم چیکارشون کنم اما پتو خیلی بدردم میخوره 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

مرگ درد میخرم بابا زندگیمو بردم همه شیرینی اوردن 🤣🤣🤣🤣به حان خودم کتری قوری و پتو ...قابلمه ..... ...

کاش همینو کارت هدیه میبردین  اونا هم گفتن شما لارج هستید شیرینی آوردن بعد این فقط شیرینی یل کارت هدیه ببر

اتفاقا بهترین و کاربردی ترین وسیله پتو هست منم تازه عروسم از بس وسایل ریختن سرم نمیدونم چیکارشون کنم ...

مزخرفه بابااا من بدبخت هم تازه عروسم اینقدر چرت و پرت و اشغال آوردن بیا و ببین کل کمدم پر پتو ه حالا ما کلا یه پتو استفاده می‌کنیم 

کاش همینو کارت هدیه میبردین اونا هم گفتن شما لارج هستید شیرینی آوردن بعد این فقط شیرینی یل کارت هدی ...

ن بابا باز نگن مونده به لقمه نونیم به گدا پول میدید من ریشمو میشناسم پول بدی حکم اعدامت صادره🤣🤣🤣دیگه نیت کردم کوفت ببرم لارج چی به خدا چون اونا لارجن گفتم کم نیارم .....همین خواهرم من پتو بردم همون پتو رو برد برا خواهر شوهرش چقدر بدبخت ادم بعد برا من به حعبه شیرینی اورد

سلیقه ها متفاوته کارت هدیه بدین خیر سرشون چلاق نیستن که خودشون میرن میخرن

من نمی‌پسندم کارت هدیه رو دوست دارم خودم هدیه بخرم ببرم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که