2777
2789
عنوان

خواستگار بانکی آری یا نه

119 بازدید | 12 پست

من تازه رفتم تو 19 سالگی امسال کنکور رتبم متوسط شد دلم نمیخواد برم دانشگاه یه رشته پایین بخونم  سال اولم بود علاقم چیز دیگس از طرفی هم یه خواستگار برام پیدا شده کارمند بانک اینم بگم من قبلا خواستگار داشتم ولی فامیل بودن کلا بابام مخالف بودمیگفت نمی‌خواد فعلا درس بخون الآنم که راضی شده من  پشت کنکور بمونم ولی با این پسره هم حس میکنم مخالفه ولی مامانم راضیه میگه بزار بیاد حالا ببینیم چی میشه آخه حالا ببینیم چی میشه چیه من دارم درس میخونم

پسره من تاحالا ندیدم از نزدیک عکسش دیدم فقط 28 سالشه تازه 1/5 ساله که تو بانک کار می‌کنه 

بنظرتون زوده ؟

ولی فکر نکنم بابام راضی باشه خیلی دوست داره برم دانشگاه بعد به ازدواج فکر کنم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شروعت از کی بود پایه ات چطور بود درصدا و ترازتو بی زحمت اگه مشکلی نداشتی میگی؟برا درسا فیلم دیدی ...

من پایه ام متوسطه بود 

از بهمن خوندم 

درصدام

زیست ۵۴

شیمی ۳۶

فیزیک ۱۳

ریاضی 22

زمین ۷۳

اره فیلم میدیدم

من پایه ام متوسطه بود از بهمن خوندم درصدامزیست ۵۴شیمی ۳۶فیزیک ۱۳ریاضی 22زمین ۷۳اره فیلم میدیدم

بنظرت پایه خیلی ضعیف سفت و سخت بخونه و فیلم ببینه چون ناچارم و تست بزنم واقع بینانه خدایی امیدی هست ب پرستاری ؟

فیلما کیارو دیدی 

من اینارو میبینم فرهمند ک خودم پیشرفتمو دیدم از زیست منفی شدم ۶۰تو اولین ازمون ولی کافی نیست خب فقط پایه بود 

شیمی فراهانی و ریاضی کرمی و فیزیک شجاعی 

شما فیزیک کیو دیدی

بنظرت پایه خیلی ضعیف سفت و سخت بخونه و فیلم ببینه چون ناچارم و تست بزنم واقع بینانه خدایی امیدی هست ...

نمی‌دونم ولی قبول شدنش راحته اگر بخونی من کلا چندماه بیشتر نخوندم ولی از الان بخونی میاری قطعا

من فیلم های نکته تست میدیدم

نمی‌دونم ولی قبول شدنش راحته اگر بخونی من کلا چندماه بیشتر نخوندم ولی از الان بخونی میاری قطعامن فیل ...

واقعا راحته؟

برا ازاد یا شهرستان  چقد میخواد

ی مشاوری گفت سال دیگ چون کاهش ظرفیته خیلی سخت میشه پرستاری چون کاهش ظرفیت پزشکی رو بقیه رشته ها اثر میکنه حرفش درسته یا ثابت میمونه؟