2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به نظر منم اتاق شخصی جزو ملزومات هر فردی هست 

شما تو کشورهای اروپایی بخوای خونه اجاره کنی اگر یک بچه داشته باشی خونه یک خوابه بهت نمیدن اگر دوتا بچه داشته باشی باید خونه ات سه خوابه باشه یعنی اتاق مجزا از واجبات هست 

بماند که ما دهه شصتی ها از اتاق مجزا محروم بودیم حتی اگر پولدار بودیم

به قول دوستم ما اتاق نداشتیم کُنج داشتیم، هر کی میرفت تو کُنج خودش

حالا که من عروسی کردم و داداشمم دانشگاهست پدر مادرم خونه دو طبقه ۵خوابه دارن که شتر با بارش توش گم میشه، ولی قبلنا خونه دوخوابه بود و ۵ تا بچه بودیم هم😒😕

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

خب کسی که پول نداره اصلا بچه چرا باید بیاره!؟ حسرت ساده ترین چیزا رو دل بچه باشه!

قربون دهنت

فکرمیکنن فقط باید بچه اورد!وقتی کسی نتونه تو خونه خودش یه اتاق ۹ متری برابچش داشته باشه بچه میخواد چکار

چند سالته خاله ؟حوصله ت سر رفته ؟مدرسه نداری؟

چرا حرصت گرفت از حرف حق؟ 😂 

نه مامان بزرگ خداروشکر دوران مدرسم خیلی وقته تموم شده 

اگه مدرسه ای بودم که عقلم به گفتن این حرف نمی‌کشید 🙌

خیلیم حق گفتوقتی پول نباشه ادم مجبوره بچه بیاره؟

کسی گفت نا حق میگه؟

کسی که پولداره و به تعداد بچه هااتاق داره 

هر بچه ای اتاق داره دیگه 

اتاقا رو که پلمپ نکرده 

بقیه ش هم که واضحه 

حالا متوجه شدی حوصله ش سر رفته 

کسی گفت نا حق میگه؟کسی که پولداره و به تعداد بچه هااتاق داره هر بچه ای اتاق داره دیگه اتاقا رو که پل ...

حالت خوب نیست😐؟

اسی گفت اگ کسی پول نداره بچه نیاره ، شما بهت برخورد😐😂

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»