2777
2789

من سال کنکورم در حد یه بار ظرف شستن و یه کمک جزئی فقط به مامانم میکردم و خب خیلی فحش و ناسزا و کتک هم خوردم

یه دختر فامیل داریم رشته اش انسانی بود برعکس من مامانش خیلی ازش تعریف میکنه کلا شخصیت مادرش اینه که بچه هاشو بالا ببره

بعد من امسال رابه ۹۲۰۰ شد و خب خیلی از رشته هایی مثل پزشکی تعهدی و پرستاری و اتاق عمل اینارو میاوردم ولی چون هدفم دندون یا فیزیو بود موندم پشت کنکور

این دختر فامیلمون نمیدونم چطور با کنکور انسانی مهندسی پزشکی قبول شد حالا مامانم هی میکوبه تو سرم که به اون خدا کمک کرده و تو رو خدا زده چون به من کمک نکردی

در صورتی که با رتبه ۴۰ هزار هم مهندسی پزشکی قبول میشن

واقعا منو خدا زده؟

فیزیو شاید ازاد بیاری

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

شاید پیام نور می‌ره 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نزده خودت خراب کردی چرا نرفتی دانشگاه

ن بابا خراب نکرده پرستاری و مامایی ازاد راحت میاره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

مهندسی پزشکی از سوابق تحصیلی قبول شده کد رشته اش واسه دفترچه سوابق تحربیا هم هست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
آره آزاده احتمالا

خب دیگه 

ولی مهندسی پزشکی سختهه 

از انسانی بخواد بره مهندسی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ن بابا خراب نکرده پرستاری و مامایی ازاد راحت میاره

میدونم خراب نکرده منظورم اینه اوضاع رو خراب کرد رتبه خوب آورد و نرفت حالا هم باید حرف بشنوه آخه خودم میدونم اینکه دیگرانو بزنن تو سرت چقدر غیر قابل تحمله

آزاد چیه عزیزم دولتی همه رو میارم حتی پزشکی تعهدی

دیوونه ای تو؟ بیام بزنمت؟

تا مهلت تموم نشده برو ثبت نام کن البته بستگی بخودت داره ولی من اگه جات بودم با کله میرفتم