2777
2789
عنوان

پارتنرم خواهر زن داداشش رو انفالو نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست

فالو کنه مشکلی نداره ولی اینکه اونارو به ناراحت کردن تو ترجیه داد یعنی اینکه دوست نداره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شما هم برو فک و فامیلاتو فالو کن، مسخره بازیا چیه؟! تعهد زوری میشه؟ اگه نخواد متعهد باشه بهت با فالو ...

دقیقا بعد اصلا می‌تونه به پیج دیگه بزنه و این هم اصلا روحش خبر دار نشه و اونجا هرکی و خواست فالو کنه جلو اینم رنگ بازی کنه که وای من خیلی آدم چشم و دل پاکیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون موقعی ک همچین قراری گذاشته بودین قبول نمیکرد ک اینکارو بکنه ، باز یه چیزی . گرچه همونم توجیحی نداره .

ولی اینکه بعد از انفالو کردن دخترا یکی یکی رفته ی عده دختر رو فالو کرده ک میگی عکسای اونجوری هم میذارن ، فقط و فقط نشونه هول بودنشه . کات کن قشنگم.

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

به نظر منم بددلی، شوهرم به من بگه فلان آقا رو انفالو کن خودش رو از زندگیم انفالو میکنم

یعنی ارزش بقیه اقایون از شوهرت بیشتره؟ حاضری شوهرتو طلاق بدی ولی حاضر نیستی یه مرد انفالو کنی 

جالبه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خیلی خنده داره.نمی تونم هضم کنم کسی رابطه ی خارج از چهارچوب ازدواج با کسی داشته باشه بعد روی دوست پسرش غیرتی هم بشه.آخه دوست پسر و دوست دختر یا پارتنر یا هرچی،چه کاره ی همن که رو هم غیرت هم داشته باشن؟!!!!!!

این شرط و شروط رو بزارین کنار ادم نمیتونه بزور کسیو متعهد نگه داره زدن یه پیج دیگه برا پارتنرت چقد طول میکشه؟اگه انقدر نسبت بهم شکاکین و انقدر اعتماد بینتون نیس بنظرم ارتباطو تمومش کنین 

اون اقا اگه تابحال نتونسته خودشو ثابت کنه و شما بهش اعتماد ندارین ..این ارتباط اشتباهه عزیزم 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یعنی ارزش بقیه اقایون از شوهرت بیشتره؟ حاضری شوهرتو طلاق بدی ولی حاضر نیستی یه مرد انفالو کنی جالبه

نخیر ارزش خودم از همه بیشتره، چرا باید یکی منو از زندگی نرمال محروم کنه؟ چه حقی داره برام تعیین تکلیف کنه؟

طرف خانم باز باشه بهم پیشنهاد بده یه چیزی ولی شرایط عادی همچین اجازه ای رو به هیچکس نمیدم

نخیر ارزش خودم از همه بیشتره، چرا باید یکی منو از زندگی نرمال محروم کنه؟ چه حقی داره برام تعیین تکلی ...

حالا دیدن عکسای یه مردی ام ک از محارمت نیس و فک و فامیل عروستونه باشه چه اهمیتی داره که فک مبکنی با انفالو کردنش ارزشت میاد پایین

بعدم اون خانوم پیج خودشه اختیار خودش و داره والا من ندیدم کسی بیاید توی پیج قفل عکس لختی بزاره کسی ک ...

نه اینجوری نیست 

حالا دیدن عکسای یه مردی ام ک از محارمت نیس و فک و فامیل عروستونه باشه چه اهمیتی داره که فک مبکنی با ...

انفالو کردن مهم نیست تعیین تکلیف کردن و بی اعتمادی بهم بی ارزش کردن هست 

انفالو کردن مهم نیست تعیین تکلیف کردن و بی اعتمادی بهم بی ارزش کردن هست

اعتماد ک از اسمون نازل نمیشه باید ساخته بشه

حالا دیدن عکسای یه مردی ام ک از محارمت نیس و فک و فامیل عروستونه باشه چه اهمیتی داره که فک مبکنی با ...

کسی که به من اعتماد نداره اشتباه میکنه با من وارد رابطه میشه و ازدواح میکنه 

کسی که به من اعتماد نداره اشتباه میکنه با من وارد رابطه میشه و ازدواح میکنه

باشه عزیزم