2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 96 پست
تا چه مدت

تا وقتی که بشه و اگر گفت چرا !؟؟دیگه این دفعه داد و هوار راه ننداز چون فقط یه صدای بلند می‌شنوه و هر چقدرم حق با تو باشه گارد میگیره ‌‌؛اونجور که گفتم انتقاد کنی همیشههه برنده ای 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تا وقتی که بشه و اگر گفت چرا !؟؟دیگه این دفعه داد و هوار راه ننداز چون فقط یه صدای بلند می‌شنوه و هر ...

ایول 

حالا اهل معذرت خواهی نیس لامصب

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جواب نداد چی

امکان نداره جواب نده گلم 

شما یه مدت اخلاق تند و جیغ و بحث رو کنار بذار 

سنگین و متین و باوقار رفتار کن هرچیزی روی زبونت نیار و احترامشو حفظ کن و عزیزم و نفسم و عشقم و قربونت برم و فدات بشم و قلبم و آقایی من و مرد خونه و پادشاه خونه 

و چقد زرنگی و چقد خوبی و ماهی و چقد برامن زحمت میکشی و بذار دستهای زحمت کشیده ات رو ببوسم و غذای مورد علاقتو پختم و چایی برات دم کردم و 

بذار خودم موهاتو شونه کنم و بعدش یواشکی یه بوس تو‌پیشونی همسرت کنی و براش جک بخونی و بازی کنی و فیلم دانلود کنی و شبها تو بغلش بخوابی 

اونوقت چطور همسرت میتونه فحشت بده؟ شما خودت به همسرت یاد دادی عصبی باشه،یاد دادی تند حرف بزنه یاد دادی بی احترامی کنه 

عوض این کارا بهش یاد بده بهت ارزش بده یاد بده احترام نگه داره 

یاد بده عاشقت باشه و بدون تو نتونه زندگی کنه 

معنای زندگی مشترک یعنی این

امکان نداره جواب نده گلم شما یه مدت اخلاق تند و جیغ و بحث رو کنار بذار سنگین و متین و باوقار رفتار ک ...

چه وایب خوبی داش حرفات حرف نداشت 😍😘😘

ایول حالا اهل معذرت خواهی نیس لامصب

به راهش بیار .فکر کنم تو همین پستت لینک کانال فرستادم به سرچ کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالا من چیکار کنم بنظرت چجوری رفتار کنم

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم عزیزم چون خودم ادم زودرنج و حساسیم چنین رفتاری از همسرم ببینم تامدت ها باهاش سرد میشم تا ادم بشه خودش ولی یه مدت باهاش بحث نکن که رابطتون بدترنشه سرت تو کارخودت باشه و به خودت برس و بهش محل نزار برای مثال شوهرمن یه مدت کلیپهایی که زنها می‌رقصیدن و اندامشون توچشم بود زیاد براش میومد و اونم نگاه میکرد یه بار بهش گفتم منم مردای مدل که با استایل مورد علاقم قدبلند چشم رنگی و هیکل جذابی دارن موهای پرپشتی دارن رومیخوان دنبال کنم چون جذابن برام فقط فرق من و تو اینه که من بهت گفتم که بعدا خودت نفهمی که بهت بربخوره البته خیلی م برام مهم نیست چون گفتم از اونجایی که ادم حساسیم زیاد بابت این موضوع صحبت کرده بودیم قبل‌ترها دیگه همونجا شد که دیگه درست شد

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم عزیزم چون خودم ادم زودرنج و حساسیم چنین رفتاری از همسرم ببینم تامدت ها ب ...

منم خیییلی حساسن