2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی گف

1409 بازدید | 96 پست

چن روز پیش سر رل داداشم حرف میزدن تو جمع بعد شوهرم گف دوست رل داداشم پاهاش تا زانو معلوم بوده رو گردن خالکوبی داشته فلان بوده ال بوده با بوده بعد من گفتم چقدم خوب با جزییات همه رو برانداز کردی بحسمونم شد گف من اینکاره نیسم 

ولی واقعا همیشه از این حرفا میزنه چشاشم می‌چرخه 

عصبی شد همونجا توجمع قسم خورد تربت خیانت نکنم از الان ول کن نیسم 

کلی توهین کرداره والا تو خوشگل نیسی منم خوشگل میخوام 

منم بش گفتم برو دنبال لیاقتت 

شرایط طلاق ندارم اصلاااااااا

از اون روز خیییلی نادیده اش گرفتم درحد نیاز باش حرف میزنم اونم  میخواد بام گرم بگیره محلش نمی‌دم 

خداوکیلی شما باشین چیکار میکنین چجوری باش رفتار میکنین؟؟؟؟

دلم شکسته 😞

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

شرایط طلاق چیا هستن که نداری ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط طلاق چیا هستن که نداری ؟

هیچکی پشتم نیس از اون ورم اگه برم اسیر همشون میشم نمیزارن پاکم از خونه بزارم بزرون

هیچکی پشتم نیس از اون ورم اگه برم اسیر همشون میشم نمیزارن پاکم از خونه بزارم بزرون

هووفف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بنظرت چجوری رفتار کنم غیر اینا

ای

نمیدونم چجوری رفتار کنم دقیقا

بی محلی کن 

ضعف نشون نده الان بزار خودش جلو بیاد و دلیل منطقی بیاره برای رفتارش و اشتباهش و بپذیره

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
جای من باشی چجوری رفتار میکنی باش

نسبت به اون موضوع دیگه فوکوس نمیکنم 

ببین میخوای انتقاد کنی ازشوهرت یا از هرکسی .اول حسابی از خوبی هاشش بگو بعد که دیدی گوشاش دراز شد و چشماش  برق میزد ؛ انتقاداتو از رفتارش بگو اینجوری قشنگ حرفتو می‌شنوه و اون نقصش رو برطرف می‌کنه 

بی محلی کن ضعف نشون نده الان بزار خودش جلو بیاد و دلیل منطقی بیاره برای رفتارش و اشتباهش و بپذیره

آدم مغروریه اصلا هیچوقت نه معذرت خواهی می‌کنه نه میگه حرفم اشتباه بوده

بی محلی کن ضعف نشون نده الان بزار خودش جلو بیاد و دلیل منطقی بیاره برای رفتارش و اشتباهش و بپذیره

بعد اصلا انتظار داره من باش خوب باشم بدون اینکه اشتباهشو بپذیره