2777
2789

بجه ها رشته حسابداری پیام نور ارزششو داره یا نه       چقد هزینه بر هست   درجه سختی درس     آینده شغلی    چقدر احتمال داره بعد اتمام درس با پهارت متوسط مثلاً بتونم کار پیدا کنم    حسابداری حقوق یا علوم تربیتی و روانشناسی   کدومش بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت دارههرچی واحد هارو بیوفتی باید بیشتر پول بدی برو امور مالی دانشگاه یا واحد شهریه و ثبت ...

ارزششو داره از دانشگاه دولتی دور و ی رشته ای ک علاقه ندارم بهش بیام برم پیام نور ی رشته دیگه ؟ 

سلام عزیزم .. من تاجایی که تحقیق کردم راجبشون حسابداری برای پیام نور زیاد مناسب نیس چون تدریس در حد دانشگاه و کتاب هاست و مجبور میشی کلاس های خصوصی بیرون از دانشگاه ثبت نام کنی 

اگه به فکر این هستی که بعد از دانشگاه وارد بازار کار شی باید خیلی تلاش کنی براش تا مهارت های لازم رو کسب کنی 

درباره رشته روان شناسی هم باید بگم تا زمانی که ارشد نگیری باهاش به جز آزمون استخدامی کار خاصی نمیتونی بکنی

علوم تربیتی ام زیر شاخه ی روان شناسیه خب باهاش غیرانتفاعی ام میتونی تدریس کنی و آزمون استخدامی ام بدی 

البته با روان شناسی ام میشه مدارس غیرانتفاعی تدریس کرد ولی از نظر من اگه هدف تدریسه علوم تربیتی رشته راحت تر از روان شناسیه

ارزششو داره از دانشگاه دولتی دور و ی رشته ای ک علاقه ندارم بهش بیام برم پیام نور ی رشته دیگه ؟

دقیقا منم الان تو همین اوضاعم.. یعنی دولتی یه رشته ای که زیاد علاقه ندارم درآومدم و دارم فکر میکنم برم پیام نور رشته ی مورد علاقمو بخونم🥲

اگه من بودم شرایطم رو بررسی میکردم

حالا شما هم شرایط رشته ات رو بررسی کن ، و تصمیم خوب بگیر برای استخاره اگه خواستی کنار تصمیم گیری،  دفتر صافی گلپایگانی خیلی خوبه

اگه من بودم شرایطم رو بررسی میکردمحالا شما هم شرایط رشته ات رو بررسی کن ، و تصمیم خوب بگیر برای استخ ...

رشتم سخته و آینده نداره تو ایران    نهایت استاد دانشگاه        از طرفیم میخام انتقالی بگیرم پیام نور از روی کارنامه محرنانه که حسابداری بود فقط      بنظرتون بعد انتقالی منو تو رشته دیگه ای ثبت نام میکنن؟