2777
2789
عنوان

ماه اول بارداری

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تازه  دو روزه ک فهمیدم باردارم بارداری اولمم هست تجربه ای ندارم اگه تجربه ای دارین لطفا بگین😍

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم مبارک باشه 😍

ممنونم عزیزم 😘

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اولین کاری که می‌کنی استرس از خودت دور کن ..مسیولین پذیر باش از همین الان اون بچه رو شما تصمیم گرفتیبیاری به این دنیا پسخیلی مراقبش باش ...زندگی عادی داشته باش ممکنه حساستر بشی ولی کانون خانوادگی حفظ کن شوهرت از خودت دور نکن چون مردا هم استرس میگرشون و همچنین مواقعی خنک میزنن..دیگه تو خوردن خوراکی ها مراقب باش ورزش یا پیاده روی در حد مجاز داشته باش که دچار اضافه وزن بیش از حد. نشی ..سیسمونی هم زیاده روی نکن 

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله مبارکتون باشه ان شاءالله غرق در انوار الهی و زیر سایه اهل بیت علیهم السلام و جزء سربازان حضرت بقیة الله فی الأرض ارواحنا له الفداء علیه السلام باشید التماس دعا یا علی مدد ❤️ 

اولین کاری که می‌کنی استرس از خودت دور کن ..مسیولین پذیر باش از همین الان اون بچه رو شما تصمیم گرفتی ...

چشم عزیزم ممنون ازلطفتون😍

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله مبارکتون باشه ان شاءالله غرق در انوار الهی و زیر سایه اهل بیت علیهم السل ...

سلام گلم ممنونم از لطفتون سلامت باشید❤