2777
2789
عنوان

رشته عمران یا روانشناسی

99 بازدید | 17 پست

دوستان ی راهنمایی میخوام ازتون

من قبلا دانشجو بودم انصراف دادم چون علاقه نداشتم به رشته ام دولتی بودم الان میخوام برم آزاد حالا (یا پیام نور)

الان کدوم برای من مناسب تره از لحاظ بازار کار

کلا کدوم دانشگاه بخونم ک بدونم وقتمو تلف نمیکنم(چون همین الانشم ۳ سال عمرم هدر رفته)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی بخوای بری کلی کارگاه وبینار و اینا باید شرکت کنی کلی کتاب و... همه نوع مریض هم میاد پیشت ک ...

اتفاقا من شنیدم میگن باعث رشد فردیت میشه برای زندگی شخصیتم خیلی کمک دهنده اس

اتفاقا من شنیدم میگن باعث رشد فردیت میشه برای زندگی شخصیتم خیلی کمک دهنده اس

از اون لحاظ که عالیه با انواع شخصیت ها آشنا میشی و خودت رو میتونی کامل بشناسی و درمانگر خودت باشی. 

من که دارم میخونم اگر علاقه داری برو

از اون لحاظ که عالیه با انواع شخصیت ها آشنا میشی و خودت رو میتونی کامل بشناسی و درمانگر خودت باشی. م ...

آره

من هم عمران علاقه دارم هم روانشناسی

خواسم بدونم بازار کار کدومش بهتره

و شمایی که میخونی این رشته رو

کدوم دانشگاه بهتره؟ آزاد یا پیام نور

روانشناسی بنظرم بهتره ، من خودم عمران خوندم ، در کارگاههای عمرانی باید کار کنی و شرایط نسبتا سخت و الانم  تعدیل نیروی شرکتها زیاده ، ولی باتوجه به شرایط جامعه روانشناسی بهتره 

روانشناسی بنظرم بهتره ، من خودم عمران خوندم ، در کارگاههای عمرانی باید کار کنی و شرایط نسبتا سخت و ا ...

کدوم دانشگاه اوکی تره؟

گورباچف جانم ی سوال آرت داشتم..ببین من تازه دانشگاه ثبت نام کروم الان متوجه ی فرم پایش سلامت شدم ا ...

عزیزم لازم نیست برای چکاپ و فرم سلامت

مگه خدای نکرده مشکل خاصی داشته باشی 

عزیزم لازم نیست برای چکاپ و فرم سلامتمگه خدای نکرده مشکل خاصی داشته باشی

آهان مرسی ممنون🙏

ی سوال دیگه الان من ثبت نام کردم چجوری عضوگروه دانشگاه بشم؟ 

بعد ی لينکی هست واسه پرتال دانشجویی میگن باید داخلش بشی وعضو بشی تابتونی برنامه کلاسی توببینی و...

واسه ی این فقط باید وارد لینک بشم ومابقی شو باید چیکارکنم؟