نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
اول باید قواعد هفتم هشتم کاملللللل یاد بگیری فیلم آموزشی ببین یا خودت بخون کار کن یعنی سوال ازش حل کن که من اینکه خودت بخونی رو بیشتر پیشنهاد میکنم بهت .....بعدش بشین نهمت رو کااامل بخون فول شو....خرخون باش دیگه خلاصه کلللللی سوال حل کن قبل امتحان های مدرسه ات
علاقه داشته باشی نداشته باشی بایدددد بخونی فول شی پس به هدفت فکر کن فقط ....رتبه های برتر هم به همهی درس هاشون علافه نداشتن ولی به چیزی که رسیدن داشتن موفق باشی عشقم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من معدل نهمم ۱۹.۹۰ بود نهاییاول باید قواعد هفتم هشتم کاملللللل یاد بگیری فیلم آموزشی ببین یا خودت بخ ...
چشممم مرسییی
علوم و اینا رو میگی چجوری برا نهایی بخونم؟
مدرستون عادیه شما یا نمونه و تیزهوشان؟
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
علاقه داشته باشی نداشته باشی بایدددد بخونی فول شی پس به هدفت فکر کن فقط ....رتبه های برتر هم به همه ...
من علوم و ریاضی رو عاشقشممم هزار بار بخونم اوکیه
ولی فارسی عربی دینی وایی نابود میشم
من عاشق ادبیات بودم با جون و دل میخوندم اکثر اوقاتم ۲۰ میگرفتم
خوشبحالتون واقعا
چشممم مرسیییعلوم و اینا رو میگی چجوری برا نهایی بخونم؟ مدرستون عادیه شما یا نمونه و تیزهوشان؟
علوم ماجرا های من و درسام فولللل میشدم خودم عین معلم میخوندم به خودم توضیح میدادم هعیییی چه دورانی بود....۲۰ شدم فکر کنم من نمونه دولتی درس خوندم🤍🤍🤍
کتابم هم پر از حرف های معلمم بود مینوشتم سر کلاس وقتی چیزی نمیفهمیدم اون موقع تمرکز نداشتم یا سخت بود مطلب...خونه میخوندم خیلی راحت میفهمیدم چون ساده تر از کتاب زبون معلم بود....:)))) قربونت برم
علوم ماجرا های من و درسام فولللل میشدم خودم عین معلم میخوندم به خودم توضیح میدادم هعیییی چه دورانی ب ...
از رشته تجربی راضی هستین؟
موفق باشین عزیزم
اره من راضی ام رشته های مورد علاقم اونجا هستن...درسته شدید کنکورش سخته اما مشاور داشته باشی و هدف و تنبل نباشی و دور و بر رفیق بازی و دراما میرسی به چیزی که میخوای انشالله فدات شم برام کلی دعا کن لطفاااا🥲💋