2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادویه سیب زمینی

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

منظورت سیب زمینی سرخ شدس،من موقع سرخ شدن فقط زردچوبه میزنم بعد که سرخ شد فلفل سیاه،نمک و آویشن میزنم

هم  سرخ شده هم آپز

من هرطور میپزم سرخ شده رو خیلی روغن می‌کشه چرا😓

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

هم سرخ شده هم آپزمن هرطور میپزم سرخ شده رو خیلی روغن می‌کشه چرا😓

من سرچ کردم مثل سرخ شده بیرون بشه اب و سرکه رو جوشوندم سه دقیقه سیب زمینی خلالی و گذاشتم جوش بخوره بعد سرخ کردم و بعدش نمک زدم مثل فست فودیا شد

هم سرخ شده هم آپزمن هرطور میپزم سرخ شده رو خیلی روغن می‌کشه چرا😓

روغن کم بریز شعله هم کم کن نمک نزن بهش یه طرف کامل سرخ شد بعد هم بزن،هر دفعه سرخ میکنی بذار دستمال تا روغنش کشیده بشه،البته هر کار کنی باز روغن داره دیگه سرخ کردنی هست،راستش آبپز نمیدونم

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اینو تو سرخ کن درست کردم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.