2777
2789

دودشم دود معمولی نه ها

میرفتم حموم درو میبستم قشنگ حالت بخور 

خفه کننده نباشه

یه دونشو میگداختم مینداختم داخل شیشه میبردم تو حموم در شیشه رو هی باز و بسته میکردم کم و زیاد کردن دود دست خودم بود 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم دمتگرم

کدوم شهرهستی 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بایدسشوارکنی

از سشوار و صداش بدم میاد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

از سشوار و صداش بدم میاد

خب بدتر میشی 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

مشهد

اهان بری عطاریادارن 

روغن سیاه دونه نمیسوزونه داخل بینی؟

یکم سوزش داره ولی خلط ها رو در میاره دستور طب سنتیه تازه بخودم داده

ینی فقط تو حموم تو خونه اتاق نمیشه ؟؟

بوش میچسبه به وسایل خونه 

مث قرمه سبزیه🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

یکم سوزش داره ولی خلط ها رو در میاره دستور طب سنتیه تازه بخودم داده

من همین طوری دارم ابریزش وخلط دارم انفیه نمیدونم چی بشه بزنم 

من تصاذف کردم بینیم شکست عملش کردم بعدش میپی بینی پلیپ گرفت باسینوزیت داغونم😭😭😭