2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

74 بازدید | 9 پست

وقتتون بخیر دوستان

کارشناس بیهوشی ام درحال درس خوندن برای استخدامی بودم ک نتایج کنکور اومد وخیلی از هم دانشگاهیام واقوام پزشکی ودندون قبول شدن ظاهرا شرایط کنکور بهتر اززمان ما شده دو دل شدم ک بعد ۷سال کنکور مجدد بدم یا بخونم برای همون استخدامی تامین یا وزارت

البته میتونم ارشد ودکترای پرستاری ای سیو هم بگیرم ک خب تایم میبره یا حتی ب مهاجرت فکر کنم

ولی نمیدونم کدوم پلن بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شرکت کنید تا متوجه بشید که شرایط واقعا بهتر شده یا نه:)🙂

من خودم جز افرادی بودم ک تست نمیتونستم بزنم اینک میگم بهتره صرفا ب خاطر اینه ک هم ظرفیتا بالارفته وهم نهایی میتونه کمک بزرگی کنه قبلا شما کم پیش میومد انقدر بشنوید بقیه پزشکی ودندون بیارن ولی این چند روز من نزدیک ب ده نفرو خودم شنیدم 

من خودم جز افرادی بودم ک تست نمیتونستم بزنم اینک میگم بهتره صرفا ب خاطر اینه ک هم ظرفیتا بالارفته وه ...

منم تشریحیم قویتره

اره ظرفیتا زیاد شد ولی افزایش ظرفیت فقط برای ۱۴۰۴ بود الان میخوان دوباره کمش کنن بعدم این ظرفیتا متاسفانه برای رشته های تعهدیه نه روزانه 

مثلا من خالم که دهه ۸۰ کنکور داد گفت اونموقع با ۲۰۰۰ به زور صنایع غذایی قبول میشدیم الان این رتبه پزشکی میده 

این بخاطر سخت شدن کنکور و نهاییه که تو نهایی با ۰/۲۵ رشته و دانشگاه طرف عوض میشه 

بهرحال ایشالا موفق باشین 

من دیپلم قدیمم واقعا نمیدونم چرا همه فکرمیکنن شرایط بهترشده الان کنکور تستی هس تشریحیم اضافه شده

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

منم تشریحیم قویترهاره ظرفیتا زیاد شد ولی افزایش ظرفیت فقط برای ۱۴۰۴ بود الان میخوان دوباره کمش کنن ب ...

خیلی ممنون شمام موفق باشین 

مرسیی از توضیحاتتون🌻

من دیپلم قدیمم واقعا نمیدونم چرا همه فکرمیکنن شرایط بهترشده الان کنکور تستی هس تشریحیم اضافه شده

ب خاطر ظرفیت بالایی ک روی بعضی از رشته هااعمال شده چون قبلا با۲۰۰۰لب مرز پزشکی میوردن شاید، الان دندونم من سراغ دارم ک با این رتبه اوردن