بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چند ماهه تلگرام و اینستا ندارمفقط واتساپ برای گروه هایی که واجبهخیلی مفید بوده از ابتدای سال جاش ۵تا ...
وای چه خوب خودمم احساس میکردم خیلی رو مخم بود مثلا ۱۰ تا کلیپ مختلف میبینه آدم تو ده دقه و فرداش یا تو ناخوداگاهم یادم میومد درسم تمرکز نداشتم اوایلش هست که ترک کردم ولی هوس میکنم ببینم . کامنت خوندن که خیلی سمهای بعضی وقتا حرص هم میخورم .
شما دیدتون به زندگی خیلی عوض شد بعد اینستا؟ من قبل اینستا تمرکزم بیشتر بود
من گلا از اینستا استفاده نمیکنم محتواش واقعااا وقت ادما هدر میدهیه مدتی معتاد ویدیو های بلند یوتیوب ...
چه خوب ماشالله که تونستی دختر قوی واقعا آدم معتاد میشه به درسش نمیرسه. همین یوتیوب هم مثل اینستا یا هر فضای مجازی که توش کلیپ های مختلف هس ذهن آدم میترکه ۱۰۰ تا موضوع تو یه ساعت میبینم. و بغیر از اون آره حس مقایسه ای و بیچارگی به آدم دست میده..درس میخونی؟